Galeriden pavyona

Güncelleme Tarihi:

Galeriden pavyona
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2021 00:08

Koronavirüs tedbirlerini hiçe sayan kuralsızlar, Keçiören’de bir oto galeriyi pavyona dönüştürdü. Polis operasyonuyla kaçak pavyonda eğlenen 14 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Keçiören Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Etlik Caddesi’nde gayrimenkul, inşaat ve otomotiv üzerine hizmet veren bir iş yerine sokağa çıkma yasağına rağmen çok sayıda kişinin girmesinden şüphelenerek baskın düzenledi. İş yerinin alt katına inen ekipler ortamın kırmızı loş ışıklarla aydınlatılarak pavyon ortamına çevrildiğini tespit etti. Polisler, içeride alkol alarak eğlenen 4’ü kadın toplam 14 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanların yapılan kimlik sorgusunda M.T.’nin dolandırıcılık suçundan arandığı belirlendi.

Galeriden pavyona


3 BİN TL’YE KİRALAMIŞLAR

Yapılan soruşturmada Y.T.’nin iş yerinin alt katını 3 bin lira karşılığında kiraladığı ve söz konusu mekânın da üç bölümden oluşan pavyon ortamına dönüştürüldüğü belirlendi. Etlik Polis Merkezi’ne götürülen 14 kişi hakkında koronavirüs tedbirlerini ihlal etmekten Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun ilgili maddeleri kapsamında yasal işlem yapıldı. Keçiören Belediyesi zabıta ekipleri de söz konusu iş yerinin amacı dışında faaliyet göstermesi sebebi ile işlem başlattı. 

Galeriden pavyona


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!