Film gibi çatışma

Güncelleme Tarihi:

Film gibi çatışma
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2017 13:45

Öveçler’de iki otomobildeki kişiler arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Birbirlerine ateş ederek ilerleyen iki grup, çatışmaya araçlardan inerek devam etti. İki kişinin yaralandığı çatışma sonrası zanlılar kaçtı.

Haberin Devamı

Ankara'da sokak ortasında iki grup arasında çıkan çatışmada, 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Olay, saat 00.30 sıralarında Çankaya'da meydana geldi. Öveçler Mahallesi Kabil Caddesi üzerinde seyreden iki otomobildeki şahısların arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çatışma çıktı. Cadde üzerinde bir süre birbirlerine ateş ederek ilerleyen şahıslar, 20 numaralı binanın önünde araçlarından inerek birbirlerini kurşun yağmuruna tuttu. Kurşunların hedefi olan İsmail A. (32), ve Resul A. yaralandı. Başından yaralanan İsmail A.'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Daha sonra araçlarına binen şahıslar, etrafa ateş ederek olay yerinden kaçtı. Kaçan şüphelilerin açtığı ateşten çevredeki araçlar ve dükkanlar hasar gördü. Şüpheliler, 1322. Cadde üzerinde kaza yaptı. Araçtan inip yaya olarak kaçmaya başlayan şahıslar, gecenin karanlığından yararlanarak izlerini kaybettirdi.

Haberin Devamı

ŞÜPHELİLER ARANIYOR

Silah seslerini duyan mahalle sakinleri, durumu ilgililere bildirdi. Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ve 112 acil servis ekibi sevk edildi. Hızla yaralıların yardımına koşan sağlık ekipleri, yapılan ilk müdahalelerin ardından başından aralanan İsmail A.'yı Gazi Üniversitesi Hastanesi’ne, Resul A.'yı da Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’ne götürdü. Görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis ekipleri, aralarında K.G.'nin de bulunduğu şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!