Filede üç imza

Güncelleme Tarihi:

Filede üç imza
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2013 01:34

Ankaragücü bayan voleybol takımı, tanıdık isimlerle yeniden anlaşıp, kadrosunu güçlendirdi.

Haberin Devamı

Acıbadem Bayanlar Voleybol 2. Ligi’nde mücadele eden Ankaragücü, kadrosunu tanıdık 3 isimle güçlendirdi. Tandoğan Tesisleri’ndeki törende, daha önce Ankaragücü forması giyen Zennibe Yıldız ve Ezgi Kapdan Karakaya’nın yanı sıra Burcu Atasoy da sözleşme imzaladı.
Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankaragücü’nü her branşta en iyi yerlere taşımak için her türlü imkanı seferber ettiklerini belirtip, çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi.
Amatör branşlar sorumlusu Asbaşkan Hakan Bilgin ise geçmiş dönemden bir oyuncusu olan takımı yeniden yapılandırarak, şampiyonluğu hedefleyen bir ekip haline getirdiklerini vurguladı.
Daha önce Ankaragücü forması giyen Zennibe Yıldız ve Ezgi Kapdan Karakaya, yeniden Ankaragücü’ne dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtip, diriliş sezonunda takıma önemli katkı yapmayı hedeflediklerini söyledi.
Burcu Atasoy ise genç ve dinamik bir ekibe sahip olmanın avantajını kullanıp, sezonu en iyi yerde bitirmek için, teknik ekip ve oyuncu grubuyla ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!