Favori aday biziz

Güncelleme Tarihi:

Favori aday biziz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2018 16:01

Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven, takımdan ayrılan oyuncuları kayıp olarak görmediklerini söyledi.

Haberin Devamı

SPOR Toto 1. Lig takımlarından Osmanlıspor’un genel menajeri Ender Yurtgüven, mor-sarılı ekibin yerinin Spor Toto Süper Lig olduğunu söyledi. Yurtgüven, Süper Lig’den düşmenin ardından bir travma yaşadıklarını belirtip, şöyle konuştu: “Mustafa Reşit Akçay’ın direksiyon başına geçmesiyle beraber psikolojik sıkıntıyı aştık. 25 günlük bir kamp dönemi geçirdik. 25 günün her gününün verimli geçtiğini söyleyebilirim. Bugün itibarıyla lige hazırız. Yeni sezon öncesinde takımda bir harmanlama yaptık. Bu ligde tecrübesi olan oyuncularımızı geri çevirdik. Bugün itibarıyla Süper Lig’in en büyük adayı olduğumuzu söyleyebiliriz. Transfer 31 Ağustos tarihine kadar devam ettiğine göre her an her şey olabilir.”

MALİYET VERİM HESABI YAPTIK

“Takımdan ayrılan Serdar Gürler, Musa Çağıran ve Aminu Umar gibi oyuncular kayıp değil. İhtiyacımız olan, olmayan futbolcuları tespit ettik. Maliyet ve verim hesabı yaptık. Kendimize bir transfer politikası belirledik. Şu anki futbolcularımızın bu işin üstesinden rahatlıkla gelebileceklerini düşünüyoruz. Serdar yurt dışı kökenli bir oyuncu olduğu için adaptasyonda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Yurt içinden Serdar ile ilgili resmi bir teklif gelmedi. İspanya’dan 4 teklif geldi. En ciddi ve bizim için en karlısı Huesca’nın teklifiydi. 2 milyon 550 bin avroya anlaştık.”

Haberin Devamı

STAT 1 EYLÜL’DE BAKIMA ALINACAK

“Osmanlı Stadı’nda üç takım oynayacağı için zeminin güçlendirilmesine ihtiyacımız var. Muhtemelen Osmanlıspor-Gençlerbirliği başkent derbisinden sonra 15-20 günlük bir süre içerisinde anlaşacağımız firmalar, Osmanlı Stadı zeminini üç takımın sağlıklı bir şekilde oynayacağı pozisyona getirecekler. 1 Eylül itibarıyla çalışma başlayacak. Stat konusunda diğer Ankara takımlarına karşı her zaman yapıcı bir tutum sergiledik. Stat konusunda mağduriyeti oluşturan taraf biz değildik. O dönem herkese de kapımızın açık olduğunu söyledik. Duruşumuzu hiçbir zaman bozmadık. Aleyhimize yanlış ve karalayıcı ifadeler olmasına rağmen biz bu tartışmanın bir parçası olmamaya özen gösterdik.”

Haberin Devamı

HATALARDAN DERS ÇIKARDIK

“Küme düşmede, futbolcular, teknik ekip ve yönetimin hataları oldu. Yönetim olarak kendi hatalarımızdan ders çıkardık. Mustafa hoca ile eski güzel günlere döneceğimize inanıyoruz. Osmanlıspor tarihindeki en büyük başarıları yaşadığımız bir isim. Mustafa hocanın gelmesi bile buradaki havanın tamamen değişmesine neden oldu."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!