Evinizden bir köşe Bade’m Restoranda

Güncelleme Tarihi:

Evinizden bir köşe Bade’m Restoranda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2012 00:00

Ankara’nın butik restoranları arasında yer alan Bade’m Restoran, zengin mutfağı, mütevazi dekoruyla Başkentlilerin gözde mekanları arasında yerini aldı.

Ev sıcaklığında bir mekan olan Bade’m Restoran, mutfağıyla, dekoruyla ve sahipleri Murat-Öznür İzlal çiftinin arkadaşça tavırlarıyla Başkentin gözde mekanları arasında yerini aldı. “Biraz sizden, biraz bizden ve içten” sloganıyla Ankaralıların damak tadına hitap eden mekanın girişinde İzlal çifti misafirlerini karşılıyor. Çiftin, ev atmosferini oluşturdukları mekana Ankara’nın sanat, iş ve cemiyet dünyası da düzenli olarak geliyor. Murat İzlal, misafirlere yerlerini gösterirken, Öznur İzlal da mutfaktaki yerini alıyor.
Müşterilerin kendilerini evlerinde hissettiğini belirten İzlal çifti başarılarının püf noktalarını anlattı.
Arkadaş ilişkisi
Mekanda ev atmosferini yansıttıklarını kaydeden Murat İzlal, “Müşteri işletmeci ilişkisi yok bizde. Arkadaşça bir ilişkimiz var. Bu sıcak ortamda herkes çok mutlu ve rahat, müşterilerimiz müdavimimizdir. Herkes birbirini tanır, samimi bir ortam. Ankara’nın 1960-70 kuşağının özlediği havayı mekanlarında yansıtmaya çalıştık. O dönemlerde kullanılan eşyalar ve dinlenilen müzikler burada var. 60-70’lerin yerli ve yabancı müzikleri sürekli olarak çalıyor” dedi.
Mutfak kısmının kendisine ait olduğunu aktaran Öznür İzlal ise “Yemeklerimizde kullanılan malzemeleri bizzat kendim alırım, hazırlarım. Izgaradan güveçe, zeytinyağlı dolmalardan mantıya kadar hepsini kontrol ederim” dedi
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!