Evde diş tedavisi

Güncelleme Tarihi:

Evde diş tedavisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2022 15:36

Keçiören Belediyesi, yaşlı, engelli ve yatağa bağlı yaşayan vatandaşlara yönelik ücretsiz ‘Evde Diş Tedavisi’ hizmeti sunuyor. Kliniğe gelerek tedavi olmak isteyenlere ise servis hizmeti bulunuyor.

Haberin Devamı

Keçiören Belediyesi tarafından ilçede ikamet eden yaşlı, engelli ve yatağa bağlı yaşayan vatandaşlara yönelik ücretsiz ‘Evde Diş Tedavisi’ hizmeti devam ediyor. Belediye bünyesinde görev yapan diş hekimleri tarafından verilen hizmetten vatandaşlar da büyük memnuniyet duyuyor. Tedavi hizmeti kapsamında hem belediye hizmet binasında bulunan klinikte hem de yaşlı ve engelli vatandaşların evlerinde ağız ve diş sağlığı tedavisi yapılıyor. Belediyedeki kliniğe gelerek tedavi olmak isteyenlere ise servis hizmeti sunuluyor. Bu hizmetten yararlanmak isteyenler, Keçiören Belediyesi’nin 0312 361 10 65 numaralı telefon hattını arayarak randevu alabiliyor.

TAMAMEN ÜCRETSİZ

Ağız ve diş sağlığının konforlu bir yaşam için önemli olduğunu vurgulayan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak yaşlı ve engellilerimize diş tedavisi hizmetini sunmaya devam ediyoruz. Tamamen ücretsiz olan hizmetimiz için yaşlı ve engelli olmak dışında herhangi bir sağlık güvencesi şartımız da bulunmuyor. Sağlık, en değerli varlığımızdır. Bu değeri muhafaza etmek için sağlık kuruluşlarımıza gitme konusunda engeli olan vatandaşlarımızı mağdur etmiyor, sağlığı vatandaşımızın kapısına götürüyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Evde diş tedavisi

SPOR DOLU YAZ

Öte yandan Keçiören Belediyesi ücretsiz 2022 Yaz Spor Okulları’nda da eğitimler devam ediyor.7-14 yaş arası çocukların ücretsiz eğitim gördüğü yaz okulundan bir öğrenci iki farklı branşta eğitim alabiliyor.

BAKMADAN GEÇME!