Eti-Park kavruluyor

Güncelleme Tarihi:

Eti-Park kavruluyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2013 01:05

Ankara Hürriyet’in dün ‘Hastane Şoku’ manşetiyle gündeme getirdiği, Eti-Park İş Merkezi protokolünün iptaliyle ilgili Etimesgut Belediye Başkan aday adayı Mehmet Yula, “Belediye başkanı gereken önlemi almamış, cezai şerh maddesi koymalıydı. 50 milyon liraya mâl edilen bir yatırım şu an güneşin altında kavruluyor” dedi.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediye CHP Meclis üyesi ve Etimesgut Belediye Başkan aday adayı Mehmet Yula, Etimesgut Belediyesi’nin hastane olması için Sağlık Bakanlığı’na tahsis ettiği Eti-Park İş Merkezi protokolünün, Bakanlık tarafından iptal edilmesini değerlendirdi. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’in protokolü yaparken ‘cezai şerh’ maddesini koyması gerektiğini belirten Yula, şunları söyledi:

HALK HESABINI SORMALI

“Belediye başkanı gereken önlemi almamış, bir sözleşme tek taraflı iptal edilebilir mi. Etimesgut Belediyesi bu protokolü yaparken cezai şerh maddesi koymalıydı. Bu protokol Etimesgut halkı kollanmadan yapıldı. Beceriksizliği başkasına yüklemenin bir anlamı yok. Yaklaşık 50 milyon liraya mâl edilen bir yatırım şu an güneşin altında kavruluyor. Bu herhangi bir bina değil, kamu kaynaklarının çok kötü kullanıldığının bir örneğidir. Etimesgut halkı bunun hesabını sormalıdır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!