Eryaman Stadı’nda karnaval hazırlığı

Güncelleme Tarihi:

Eryaman Stadı’nda karnaval hazırlığı
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2022 16:34

Kaptanlar Erdem ve Yusuf’un, ‘Bandırmaspor maçında stadı dolduralım’ çağrısına, her kesimden destek geliyor.

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig’in lideri MKE Ankaragücü, yarın kendi sahasında oynayacağı ve final niteliği taşıyan Bandırmaspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, kaptanlar Erdem Özgenç ve Yusuf Abdioğlu’nun, ‘Eryaman Stadı’nı dolduralım” çağrısına camiadan büyük destek geldi.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun, statlara girişte uygulanan HES kodu uygulamasını ve 12 yaş sınırını kaldırması ile geçmişteki maçlara oranla daha fazla sayıda seyircinin stattaki yerini alması bekleniyor.
Sarı-lacivertliler, Royal Hastanesi Bandırmaspor karşılaşmasında taraftarlara 760 adet bilet yüklemesi yapacak olan kulüp sponsor firmamalarından, Alagöz Holding’e teşekkür etti. Yapılan açıklamada, ücretsiz bilet tanımlatmak isteyen taraftarların, bilgilerini bilet@ankaragucu.org.tr adresine gönderebilecekleri aktarıldı.
Ankaragücü yönetimi ayrıca, Eren Açıkgöz ve Mert Turgut Çakır anısına, Bandırmaspor maçında ismi Eren veya Mert olan tüm Ankaragücü taraftarlarının PassoLig gişelerinden ücretsiz bilet alabileceğini duyurdu.
Zorlu maçın biletleri, tüm tribünlerde aynı olacak şekilde 20 TL’den satışa sunuldu.

SOL BEKTE KİM GÖREV YAPACAK

Ankaragücü’nde, Aatıf’ın takımla çalışmalara katılması teknik ekibi mutlu ederken, sol bekte yaşanan sıkıntıya çare aranıyor. Erzurumspor maçında Pinto’nun sakatlık yaşaması, Yasin’in de kırmızı kart görüp cezalı duruma düşmesi, bu bölgede kim oynayacak sorusunu günmede getirdi. Teknik Direktör Mustafa Dalcı’nın, Alperen Babacan ile İshak Çakmak arasında bir tercih yapacağı belertiliyor. Yaşadığı rahatsızlık nedeni ile bir süredir tam randıman alınamayan Eren Derdiyok’un da dinlendirileceği ifade ediliyor.

MAÇIN ÖNEMİNİN BİLİNCİNDEYİZ

Royal Hastanesi Bandırmaspor’un Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Ankaragücü maçına en iyi şeklide hazırlanıp iyi bir oyun ve iyi bir sonuçla dönmek istediklerini bildirdi.
Bundan sonraki süreçte her maçın önemli olduğunu ifade eden Gürsel, şöyle konuştu.
“Son 2 maçı kazanarak takım halinde moral bulduk. Adanaspor galibiyeti bizi daha da mutlu etti. Bu hafta Ankaragücü ile önemli bir maça çıkacağız. Ligin liderine deplasmana gideceğiz. Haftalardır telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Onlar da son hafta BB Erzurumspor deplasmanından 3 puan aldılar. Süper Lig’e çıkmak için her maça önem veriyorlar. Zorlu bir rakip ancak bu maç bizim için de önemli. 2 takımı yakalamak istiyoruz. Bu maça da en iyi şeklide hazırlanıp, sahada istediklerimizi yansıtıp, iyi bir oyunla iyi bir sonuçla dönmeye hedefliyoruz. Hem ligin sıralaması hem de bulunduğumuz konum açısından çok önemli bir maç. Futbolcularım da bunun bilincinde. Şu an cezalı ve sakat futbolcumuz görünmüyor. İnşallah tam kadroyla gidip oradan da iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum.”

Haberin Devamı

BAŞKAN HUYSUZ’DAN A.GÜCÜ’NE ZİYARET

Haberin Devamı

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’yı ziyaret etti.
Federasyondan yapılan açıklamaya göre Başkan Huysuz ve judo antrenörü Murat Gemalmaz, başkent ekibine kulübün merkez binasında nezaket ziyaretinde bulundu.
Görüşmede başkentin güzide kulübünün judo branşında faaliyet göstermesini umut ettiklerini dile getiren Sezer Huysuz, “Ankaragücü’nün judo camiasına büyük heyecan kazandıracağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyaret sonunda günün anısına Huysuz, sarı-lacivertli kulübün başkanı Faruk Koca’ya federasyon plaketini takdim etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!