Eryaman deplasmanı

Güncelleme Tarihi:

Eryaman deplasmanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2019 09:15

Kırmızı-siyahlılar, geride kalan sezonun son iki maçını kaybettiği yeni statta, bu sezon çıktığı 5 lig maçında da henüz galibiyet alamadı.

Haberin Devamı

Süper Lige bir yıl aradan sonra yeniden dönen Gençlerbirliği, 7 haftalık süreçte beklentilerin uzağında kalırken, iç saha performansı ile de hayal kırıklığı yaşattı. Kırmızı-siyahlılar, Eryaman Stadı’nda oynadığı son 7 lig maçında henüz galip gelemedi. Başkent temsilcisi, TFF Birinci Futbol Ligi’nde mücadele ettiği dönemde, Eryaman Stadı’ndaki sezonun son iki maçında, Denizlispor’a 3-0, Adana Demirspor’a da 2-1 yenildi.

TEK GALİBİYET KUPADA

Bu sezona, kendi evinde Çaykur Rizespor maçı ile başlayan Gençlerbirliği, 55 dakika 10 kişi oynadığı maçta sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Şimşekler, daha sonrasında Eryaman Stadı’nda oynadığı müsabakalarda; Medipol Başakşehir ve derbide Ankaragücü’ne 2-1 kaybederken, lider Aytemiz Alanyaspor ile 1-1, Galatasaray ile de 0-0 berabere kaldı. Eryaman Stadı’nda son lig galibiyetini, 20 Nisan 2019 tarihinde oynadığı İstanbulspor müsabakasında 1-0’lık skorla alan kırmızı-siyahlılar, yeni sezon öncesinde oynanan TSYD Ankara Kupası’nda Ankaragücü’nü, Ziraat Türkiye Kupası üçüncü turunda da Üçüncü Futbol Ligi temsilcisi Osmaniyespor’u 2-0 yenmeyi başardı. Başkent ekibi, Eryaman’da oynadığı müsabakalarda; 8 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde ise 11 gol gördü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!