Erkeklere iyi haber: Penis sigortası

Güncelleme Tarihi:

Erkeklere iyi haber: Penis sigortası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2014 01:04

Ankara merkezli bir internet sitesi, erkek müşterilerinin penislerinin sağlığını ve geleceğini garanti altına alabilmek için sigorta yapmaya başladı.

Haberin Devamı

Site kurucusu Ersin Mete Ertürk, erkeklere yönelik bu hizmetin bu ay sonu itibariyle başlayacağını söyledi. Ertürk, “Erkekler evi, arabası, köpeği, bacakları ve hayatı için sigorta yaptırabiliyorken bunu neden yaptıramasın.Bu hizmeti sunarak dünya üzerindeki tüm erkeklerin vücutlarının en değerli varlıklarını koruma altına alıyoruz. Anderson Cooper ve Conan O’Brien gibi ünlü kişilerin de bu sigortayı yaptırdığını biliyoruz. Ayrıca ülkemizde her yıl birçok vaka yaşanıyor. Bunları düşündüğümüzde bu değerli hizmeti verebilecek olmaktan dolayı heyecanlıyız” dedi. Ertürk, Türkiye’de ilk defa erkek müşterilerine yönelik ücretsiz olarak 50 bin TL’ye kadar, ‘penis sigortası’ yapacaklarını belirterek şunları söyledi:
“Sigortanın kapsamını, penisin fiziksel olarak vücuttan tamamen ayrılması olarak açıklıyoruz. Suistimallere karşı korumak için, ameliyat ile cinsiyet değiştirme sigorta kapsamına girmiyor. Ayrıca yakın akraba, arkadaş ve sevgili tarafından da gerçekleştirilen eylemler sonucu oluşan yaralanmalar sigortanın dışında kalıyor. Aynen hayat sigortasında olduğu gibi, kişi dilerse kendi için bu hakkı elde edebiliyor, ya da başkasının yerine poliçeyi satın alabiliyor. Satın alımdan sonra sigortalıya dijital sertifikası gönderiliyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!