Engel tanımayan hünerler

Güncelleme Tarihi:

Engel tanımayan hünerler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2022 13:13

Yenimahalle Belediyesi Engelliler Birimi ve Nefes Engelliler Sosyal Tesisi üyeleri, engellilere hizmet veren eğitim kurumları ve derneklerdeki engelliler, önce eğitim aldı sonra hünerlerini sergiledi. Engel tanımayanlar, el emeği ürünlerini ‘Dünya Engelliler Günü Kermesi’nde sergiledi.

Haberin Devamı

Yenimahalle Belediyesi, engel tanımayan bireylerin üretime ve sosyal hayata katılması amacıyla ‘Dünya Engelliler Günü Kermesi’ düzenledi. Yenimahalle Belediyesi Engelliler Birimi ve Nefes Engelliler Sosyal Tesisi üyeleri, engellilere hizmet veren eğitim kurumları, derneklerin ürettikleri el emeği ürünlerin sergilendiği kermesin açılışını Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yaptı. Engelli bireylerin ürettiği birbirinden renkli ve özel el emeği göz nuru ürünler, iki gün boyunca Ankamall Alışveriş Merkezi’nde sergilendi. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören el emeği ürünlerin sergilendiği stantları tek tek dolaşarak katılımcılara hayırlı işler dileyen Başkan Fethi Yaşar şunları söyledi:

Engel tanımayan hünerler

Haberin Devamı

SEVGİ VE KARDEŞLİKLE BAKMALIYIZ

“Hayatta kimin ne zaman engelli olacağını yüce Allah’tan başka kimse bilemez. Sorumsuzca yaşayan, araç kullanan ve davranan insanların olduğu bir dünyada kimin ne zaman engelli olacağını tahmin bile edemeyiz. Bu nedenle engelli yurttaşlarımıza acıyarak değil, onlara sevgiyle ve kardeşlikle bakmak zorundayız. Yenimahalle Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden itibaren bu anlayış içerisinde çalışıyor, kimseyi ayırt etmeden hizmet sunuyoruz. Yenimahalle’de her yurttaşın yaşamaktan mutlu olduğu bir ilçe yaratmaya çalıştık ve büyük ölçüde başarılı olduk.”

Engel tanımayan hünerler

BAKMADAN GEÇME!