En güzel kutlama

Güncelleme Tarihi:

En güzel kutlama
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2014 01:10

Bu yılki teması “Göçün Güzellikleri ve Faydaları” olarak belirlenen bu akşamki İsveç Milli Günü kutlamalarında; İshak Alaton, Zülfü Livaneli ve Miss Turkey 2014 güzeli Amina Gülşe davetliler arasında yer alacak.

Haberin Devamı

Ankara’daki İsveç Büyükelçiliği, bu yılki Milli Gün resepsiyonunun temasını “Göçün Güzellikleri ve Faydaları” olarak belirledi. Bu akşam gerçekleşecek olan Milli Gün resepsiyonuna, Büyükelçi Lars Wahlund ile eşi Helena Gustavsson Wahlund ev sahipliği yapacak.
İshak Alaton, Zülfü Livaneli ve Miss Turkey 2014 güzeli Amina Gülşe, resepsiyonun davetlileri arasında yer alacak. İsveç ve Türkiye’nin ortak zenginlikleri olan caz müzisyenleri İlhan Erşahin, Dilara Sakpınar ve Mehmet İkiz de bu kutlamaya ezgileriyle katılacak. Büyükelçi Lars Wahlund, resepsiyonun amaçının ‘göçün ve göçmenlerin Avrupa toplumuna katkılarının göz ardı edilemeyecek kadar büyük olduğuna’ dikkat çekmek olduğunu belirterek, “Bu resepsiyon aslında yeni İsveç’i, göçten sonra değişen İsveç’i selamlamaya ve kutlamaya vesile olacak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!