Elçilikte moda rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Elçilikte moda rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2008 00:00

Rusya Büyükelçiliği, yardım amaçlı bir defileye ev sahipliği yaptı. Yoğun ilgi gören defilede Escada’nın 2008 ilkbahar-yaz modası sergilendi.

RUSYA Büyükelçisi Vladimir Ivanovski’nin eşi Imina Ivanovskaya, elçilik konutunun kapılarını yardım amaçlı bir defile için açtı. Her yıl elçilik rezidansında gerçekleşen ve Escada firmasının kıyafetlerinin sergilendiği defile, bu yıl da yoğun ilgi gördü. Defileyi, Uluslararası Kadınlar Derneği üyesi yaklaşık 250 kişi izledi.

BÜYÜK İLGİYLE İZLENDİ

Escada’nın 2008 ilkbahar-yaz koleksiyonunun sergilendiği defilede, Tülin Şahin, Nefise Karatay, Ezgi Bayer ve Eliza Hoppe, görev aldılar. Organizasyona katılan kadınlar, defileyi büyük bir ilgiyle izlediler.

Gelİrİ EĞİTİM VAKFINA

Tanesi 30 YTL’den satılan biletlerle izlenebilen defileden elde edilen gelir, Uluslararası Kadınlar Derneği vasıtasıyla Otistik Çocuklar Derneği ve Atatürk Anadolu Lisesi Eğitim Vakfı Çocuk Bursu’na bağışlanacak.

Sefireye plaket

Uluslararası Kadınlar Derneği Başkanı Aytül Gökçe, Rus Büyükelçisinin eşi İmina İvanovskaya’ya yardımseverliğinden dolayı Uluslararası Kadınlar Derneği bir plaket verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!