Ekmeğimizi bölüşürüz

Güncelleme Tarihi:

Ekmeğimizi bölüşürüz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2022 16:20

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş’ın, suda yüzde 50 indirime gidilmesi kararından sonra sosyal yardımlar ile tarımsal destekleri kaldırmasını eleştirdi.

Haberin Devamı

Sosyal medya sayfası üzerinden canlı yayın yapan Oğuz, “Belediye olarak bizim ne kadar ekonomik gücümüz varsa, maddi imkânlarımız ne kadarsa, şunu tüm kalbimle söylüyorum ki ekmeğimizi vatandaşlarımızla bölüşmeye sonuna kadar devam edeceğiz. Hiçbir şeyi mazeret göstermeyeceğiz. Çünkü bizim vatandaşlarımızla, Kahramankazan halkı ile kader birliğimiz var. Elimizdeki her kuruş vatandaşlarımızındır” diye konuştu.

‘3 BİN 200 VATANDAŞIMIZ YARARLANDI’

Oğuz, ilçe belediyesi olarak sosyal destek merkezi açtıklarını dile getirerek şöyle konuştu: “Ankara Büyükşehir Belediyesi o devasa bütçesine rağmen sosyal yardım alan, tarımsal destek alan vatandaşları yarı yolda bırakabilir. Ama mütevazı bir bütçeye sahip olan ilçe belediyeleri vatandaşları hiçbir zaman yarı yolda bırakmaz. Şimdi sosyal desteklerle ilgili şunu söyleyeyim. Bu açıklamalar oldu, ‘Vay Ak Parti’li belediyeler bugüne kadar niye vermiyordunuz da, Mansur Bey vermiyoruz’ deyince mi şimdi aklınıza geldi’. Hayır efendim şimdi aklımıza gelmedi. Şu ana kadar açtığımız sosyal destek merkezimizden 3 bin 200 vatandaşımız yararlandı. Yani Mansur Bey’le alakası yok bu desteklerin. Sosyal destek merkezimize gelemeyen 300 vatandaşımıza da götürüp bu destekleri düzenli olarak evlerinde kendilerine ulaştırıyoruz.”

Haberin Devamı

Ekmeğimizi bölüşürüz

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!