EGO’nun affı yok

Güncelleme Tarihi:

EGO’nun affı yok
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2022 15:40

EGO Genel Müdürlüğü, araçlarında validatör takılı olmasına rağmen vatandaşlardan nakit ücret talep eden sürücülere ceza uyguluyor, araçlar ise parka çekiliyor.

Haberin Devamı

Burada Okur Yazar, geçen hafta da kentte ses getirdi. Hürriyet Ankara’nın geçen hafta kent içi özel halk otobüsleriyle ilgili gündeme getirdiği, “Validatör var ama biniş ücreti nakit alınıyor” şeklindeki okur şikâyeti, EGO Genel Müdürlüğü’nü harekete geçirdi.

DÖRT AYRI HATTA CEZA

297-7 hatında çalışan ve vatandaşlardan nakit ücret talep eden üç sürücü Ceza Komisyonu’na sevk edildi, araçlar da parka çekildi. Ayrıca 114-7, 202-7 ve 413-7 hatlarında da benzer durumun yaşandığı ortaya çıktı.

BİR KEZ DAHA UYARDI

EGO Genel Müdürlüğü, “Validatör olmasına rağmen özellikle vatandaşlarımızdan nakit ücret talep eden sürücüler hakkında derhal rapor düzenlenerek cezai yaptırımlar uygulanmaktadır” açıklaması yaptı.

EGO’nun affı yok

Haberin Devamı

ANKARA KALESİ’NDE TEHLİKELİ SÜRTÜNME

Ankara Kalesi’nin içinde ilerlemeye çalışan bir hurdacı kamyoneti, tarihi duvarlara sürte sürte zarar vermiş. Turistler tepki gösterince de “O zaman bi daha buraya gelmeyin” demiş. Olayı aktaran okurumuz, bu magandanın bulunarak cezalandırılmasını istiyor. Peki, “Ankara Kalesi’ni kim koruyacak?”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!