Eğlence dolu yarıyıl tatili

Güncelleme Tarihi:

Eğlence dolu yarıyıl tatili
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2022 21:55

Ankara Büyükşehir Belediyesi(ABB) öğrencilerin yarıyıl tatilini dolu dolu geçirmeleri için birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

ABB’nin yarı yıl tatili etkinliklerinde Çocuk Festivali’nden sanata, kültürel etkinliklerden eğitsel atölyelere kadar birçok aktiviteye katılacak öğrenciler, yarıyıl tatilinde hem öğrenecek hem de eğlenecek. Başkentli öğrenciler, tiyatrodan eğitici atölyelere kadar çok sayıda etkinliklerle hem eğlenecek hem de öğrenecek. Etkinlikler, Mamak, Sincan, Aktepe, Sinanlı, Batıpark, Altındağ, Ahmetler, Çubuk, Sincan, Esertepe, Osmanlı, Akyurt, Kahramankazan, Yahyalar, Elvankent, Polatlı, Kuşcağız Aile Yaşam merkezleri ile Mamak, Altındağ ve Batıkent Gençlik merkezleri, Çocuk Meclisi ve Çocuk Kulüpleri’nde düzenlenecek. Etkinlik takvimine www.ankara.bel.tr adresinden ulaşılabilecek.

BAŞKAN YAVAŞ DAVET ETTİ

ABB Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesapları üzerinden çocukları 1-2 Şubat tarihlerinde Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek danstan tiyotraya birçok etkinliğin yer alacağı Çocuk Festivali’ne davet ederek “Karne hediyeniz bizden. Tatili doyasıya yaşamanız için eğitici ve eğlenceli etkinlikler düzenliyoruz. Hepinizi bekliyorum” mesajı paylaştı.

Eğlence dolu yarıyıl tatili


ÜÇ OYUN SAHNELENECEK

Başkent Tiyatroları, 24 Ocak-16 Şubat tarihleri arasında ‘Bana Bir Masal Anlat’, ‘Harikalar Mutfağı’ ve ‘Otobüs Durağında 3 Bencil’ adlı 3 oyunu farklı ilçelerde yer alan Aile Yaşam Merkezleri’nde çocuklar için sahneleyecek.

Eğlence dolu yarıyıl tatili


BİLİM YOLCULUĞU YAPILACAK

Yarıyıl tatilinde Feza Gürsey Bilim Merkezi de 30 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında birbirinden farklı atölye çalışmaları düzenleyecek. Çocuklar, teknolojiyi ve bilimi eğlenerek uygulamalı öğrenececek, merak duygusu ile el becerilerini geliştirebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!