Dumanı soluyan balkona koştu  

Güncelleme Tarihi:

Dumanı soluyan  balkona koştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2018 14:26

Ankara’da üç ayrı adreste çıkan yangınlarda bir dairede hasar oluşurken, bir otomobil ile bir balıkçı deposu kullanılamaz hale geldi.

Haberin Devamı

 

Çankaya Dikimevi Yazgan Sokak'ta dört katlı bir binanın giriş katında oturan Dilbahar Türkmenoğlu'nun (35) dairesinde yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangın hasara neden oldu.

DİĞER DAİRELERİ DE ETKİLEDİ

Yangının neden olduğu yoğun duman, apartmandaki diğer daireleri de etkiledi. Binada oturanlar pencerelerini açarak ve balkonlara çıkarak dumandan korunmaya çalıştı. Yoğun dumanın apartman boşluğunu doldurması üzerine binada oturanlar uzun süre tahliye edilemedi.

İTFAİYE EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

İtfaiye ekipleri Dumandan etkilenen Türkmenoğlu ve aynı apartmanda oturan yaşlı bir kadına 112 Acil Servis ekiplerince müdahale edildi. Evde ilk incelemeyi yapan itfaiye, yangının elektrik kontağından çıktığı şüphesi üzerinde duruyor.

KASALAR TUTUŞTU

Haberin Devamı

ALltındağ Yenidoğan Mahallesi Kasalar kavşağı mevkisinde bulunan bir balıkçı deposunda yangın çıktı. Rüzgârlı havanın etkisiyle içerideki kasaların tutuşması sonucu yangın kısa sürede büyüdü. Yoğun dumanı gören çevre esnafı hemen itfaiyeye ihbarda bulundu. Kısa süre içinde adrese ulaşan itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu yangın çevredeki gecekondulara sıçramadan kontrol altına alındı. Polis ekipleri, yangınların çıkış nedenlerini araştırıyor.

ARAÇ BİR ANDA ALEV ALDI

Üçüncü yangın gece saatlerinde Mamak’ta meydana geldi. Cengizhan Mahallesi’nde bir ara sokakta seyreden otomobilin motor kısmından dumanlar çıkmaya başladı. Sürücünün aracı durdurmasıyla, kaporta bölümü alev aldı. Sürücü yangın tüpüyle aracı söndürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!