Düğünde başlayan aşk nikaha taşındı

Güncelleme Tarihi:

Düğünde başlayan aşk nikaha taşındı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2007 00:00

Ela Mutlu, Ahmet Harun Şahin çiftinin ağabey Arda Mutlu’nun düğününde başlayan aşkı, görkemli bir düğünle mutlu sona ulaştı.

ANKARA Barosu avukatlarından Adnan Mutlu ve Demet Mutlu çiftinin kızları Ela Mutlu ile Funda A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Şahin ve Fatma Şahin’in oğulları Ahmet Harun Şahin, Bilkent Otel’de yapılan muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Çankaya Belediyesi nikah memurunun kıydığı nikahta şahit listesi oldukça kabarıktı. Hava Kuvvetleri eski komutanı emekli orgeneral Halil İbrahim Fırtına, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, ATO Başkanı Sinan Aygün, eski milletvekilleri Mustafa Şahin, Gazi Barut, Arda Mutlu, Mustafa Çat ve İsmail Özmahsur, çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Türk bayraĞI açILDI

Uzun süredir arkadaş olan çift, Ela Mutlu’nun ağabeyi Arda Mutlu’nun düğününde, Jale Bulut’un aracılığıyla aşklarını ilan ettiler. Birbirinden şık bayanların katıldığı gecede imzaların atılmasının ardından damat Harun Şahin, nikah memurunun hediye ettiği Türk bayrağını açarak konuklardan büyük alkış aldı. Geçtiğimiz aralık ayında nişanlanan çiftin düğününde gelin Ela Mutlu’nun yakın arkadaşlarıgelinin mutluluğuna ortak oldu. Çift balayı için Maldivlere gitti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!