DPC’de renkli yılbaşı partisi

Güncelleme Tarihi:

DPC’de renkli yılbaşı partisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2011 00:00

Doğan Printing Center, renkli yılbaşı partisiyle 2012’ye merhaba dedi. Havaalanı yolu üzerinde bulunan tesislerde düzenlenen partide çalışanlar stres attı.

DOĞAN Printing Center(DPC) çalışanları yılbaşı partisiyle stres attı. DPC binasında düzenlenen yılbaşı partisine Doğan Medya Center İdari Müdürü Barboros Muratoğlu, DPC Müdürü Muzaffer Gülleroğlu, Hürriyet Ankara Muhasebe Müdürü Tülin Özkan ile matbaa çalışanları katıldı. Yeni yıl partisini her yıl düzenlediklerini ifade eden DPC Müdürü Muzaffer Gülleroğlu, “Bu parti ile eski yılı uğurlayıp, yeni yılı mutlulukla karşılıyoruz. Çalışanlarımız ile birlikte yılbaşı partisiyle 2011’in yorgunluğunu atıp, 2012’ye daha enerji ve umut dolu girmeyi planlıyoruz. Hürriyet, Radikal, Posta, Fanatik, Milliyet, Vatan, Cumhuriyet ve Şok gazeteleri matbaamızda basılıyor ve günlük bir milyon üzerinde gazete baskısı yapılıyor” dedi.
İSS Sardunya Catering’in organizasyonluğunu üstlendiği gecede çalışanlar, Grup Sela’nın müzikleriyle eğlenirken grubun solisti Sibel’in söylediği şarkılara eşlik etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!