Dönüş yolu kaza dolu

Güncelleme Tarihi:

Dönüş yolu kaza dolu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2016 15:14

Bayram tatilinin dönüşünde yine kazalar yaşandı. Ankara’ya dönüş yolunda önceki gün meydana gelen 2’si zincirleme 3 kazada 1’i ağır 17 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçiren Başkentliler, önceki gün dönüşe geçti. Trafikte yaşanan yoğunluk, hiç istenmese de kazaları da beraberinde getirdi. Çok sayıda zincirleme kazanın yaşandığı yollarda trafik polislerine, polis helikopteri de havadan destek verdi. Samsun-Ankara karayolunun Başkent’e giriş kesiminde yoğunluk nedeniyle oluşan uzun araç kuyrukları kazalara neden oldu. 

TIR DURAMADI

Lalahan-Gümüşköy mevkisinde, Ankara istikametine giden 06 FY 2607 plakalı TIR, trafik yoğunluğu nedeniyle yavaşlayan önündeki 6 araca çarptı. Araçlarda bulunan ve yaralanan 6 kişi, 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından merkezdeki hastanelere kaldırdı. Polis ekipleri, kaza nedeniyle tek şeride düşen trafik akışını hızlandırmak için yoğun çaba harcadı.

DURUMLARI İYİ

Haberin Devamı

Çubuk’ta da Mustafa Erken Dilaver yönetimindeki 06 DM 5833 plakalı kamyonet, Çubuk-Şabanözü yolu Akkuzulu kavşağında, Aydın Bostan idaresindeki 06 AN 4999 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan 6 kişi yaralandı. Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

POLİS DE KARIŞTI

İstanbul Yolu Batıkent kavşağı alt geçidinde ise sürücülerinin adı öğrenilemeyen 06 GT 765 plakalı otomobil, 06 JSM 98 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kaza yapan iki araca aralarında Ankara Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’ne ait bir aracın bulunduğu 4 araç daha çarpınca zincirleme kaza yaşandı. Kazada yaralanan 5 kişi çevredeki hastanelere kaldırılırken yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Araç arızaları da zaman zaman ulaşımın aksamasına neden oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!