Diyadin’den son çağrı

Güncelleme Tarihi:

Diyadin’den son çağrı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2022 09:35

İlk yarısını önde kapadığı mücadeleyi, 2. yarıda 5 dakika içinde gelen gollerle kaybeden kırmızı-siyahlılarda Teknik Direktör Metin Diyadin, transfer yasağının kaldırılması için camianın önde gelenlerinin ortak hareket etmesi gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği, Spor Toto 1. Ligin 3. haftasında Eryaman Stadı’nda oynadığı müsabakada Pendikspor’a 2-1 mağlup olurken, genç kadro, sezondaki ilk yenilgiyi taraftarı önünde almanın moral bozukluğunu yaşadı. Kırmızı-siyahlılar, ilk yarıyı Ahmet Arda Tuzcu’nun golü ile 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda, oyuncu değişikliklerinin de etkisi ile daha atak oynamaya başlayan konuk takım, 5 dakika içinde biri penaltıdan olmak üzere bulduğu 2 golle maçtan 2-1 galip ayrıldı. Gökhan Gül’ün kart cezasından dolayı Teknik Direktör Metin Diyadin savunmanın ortasında, Mert ile Metehan’a görev verirken, zorunlu olarak, Altınordu maçındaki gibi sağ bekte maça başlayan kaptan Muhammed Bayır, oyunun başlarında yaşadığı talihsiz sakatlık nedeni ile müsabakaya devam edemedi. Daha önce Türkiye Kupası’nda iki kez karşılaşıp yendiği Pendikspor ile resmi olarak üçüncü kez karşılaşan başkent ekibi, rakibine ilk kez yenildi. Gençlerbirliği, ligin 4. haftasında Göztepe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Diyadin’den son çağrı

KULÜP ADINA HER ŞEYİMİZİ ORTAYA KOYUYORUZ

2-1 kaybettikleri Pendikspor maçının ardından değerlendirmelerde bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, futbolcularının ortaya koyduğu oyundan memnun olduğunu ifade ederek, “Gayet iyi oynadığımızı düşünüyoruz. 5 dakikada 2 gol yedik. Kaçırdığımız pozisyonlar oldu. Kadromuz dar olduğu için oyuna hamle gücümüz olmuyor. Rakibin devre arası oyuncu müdahalelerine cevap veremedik. Oyuncularımın istediğinden ve tempolarından oldukça memnunum” diye konuştu. Gençlerbirliği camiasına seslenen Diyadin, transfer yasağının bir an önce kaldırılması gerektiğini dile getirip, “Önde gelenlerin bir araya gelmesi lazım. Bu çocuklar ve bizler kulüp adına, forma adına her şeyimizi ortaya koyuyoruz. Onların sahadaki mücadelesine destek verecek oyuncuların kadroya katılmaları gerekir” dedi.

OYUNUN DEVAMINDA TEMPOMUZ İYİ DURUMA GELDİ

Haberin Devamı

Zor bir deplasmanda iyi bir takıma karşı 3 puan kazandıklarını ifade eden Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı: “Maçın başında yediğimiz gol bizi sarstı. Oyunun devamında cesaretle skorun altından kalmak için elimizden yaptık. İlk yarıda planladığımız şeyleri yapamadık. Gerekli üretkenliği sağlayamadık. İkinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle gelen tempomuz çok iyiydi. Bulduğumuz iki golle öne geçtik. Her şeye rağmen çok önemli bir deplasman galibiyeti aldık. Bundan sonra önümüzdeki Boluspor maçına bakacağız.”

Diyadin’den son çağrı

KAPTANIN OMURGASINDA KIRIK TESPİT EDİLDİ

Haberin Devamı

Gençlerbirliği kulüp doktoru Gürhan Dönmez, Pendikspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan takım kaptanı Muhammed Bayır’ın sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu. Gençlerbirliği - Pendikspor Futbol AŞ Spor Toto 1. Lig 3. hafta karşılaşmasının 8. dakikasında rakibi Regatin ile girdiği mücadelede beline aldığı darbe sonrası sahayı sedyeyle terk etmek zorunda kalan takım kaptanı Muhammed Bayır’ın sağlık durumuyla ilgili Gençlerbirliği sağlık ekibinin başındaki isim olan Doç. Dr. Gürhan Dönmez şu açıklamada bulundu: “Muhammed’in sağlık sponsorumuz Medicana International Ankara Hastanesi’nde yapılan tetkikleri sonucu L2 omurgasında sol transvers proses kırığı saptanmış olup konservatif olarak tedavisi planlanmıştır.” Bu tür sakatlıklarda, oyuncuların sahaya dönüşlerinin uygulanacak tedavi sürecine bağlı olduğu, bunun da yaklaşık 1.5 - 2 ayı bulabileceği belirtiliyor.

Haberin Devamı

ÇANKIRI VE AKDAŞ YAN YANA İZLEDİ

Gençlerbirliği ile Pendikspor arasında oynanan müsabakayı, Gençlerbirliği’nin yeni başkanı Talip Çankırı ile görevi devraldığı eski başkan Niyazi Akdaş, yan yana izledi. Akdaş, tatilini tamamladıktan sonra Eryaman Stadı’na gelip yönetimdeki arkadaşlarına ve oyunculara destek oldu. 90 dakikayı heyecanla takip eden ikili, maç sonunda kaybedilen 3 puanın üzüntüsünü yaşadı.

Diyadin’den son çağrı


KADINA ŞİDDETE HAYIR

Gençlerbirliği futbolcuları, kadına şiddete karşı duyarlı olunması ve farkındalık oluşturulması için Pendikspor maçında sahaya, ‘Kadına el kalkamaz’ yazılı pankartla çıktı. Kadın Destek (KADES) platformu tarafından hazırlanan dövizde, Kadına şiddet insanlık suçudur, ibaresi ön plana çıkarıldı.

BAKMADAN GEÇME!