Depremzedeler yararına defile

Güncelleme Tarihi:

Depremzedeler yararına defile
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2023 15:18

Lions 118 U Yönetim Çevresi Federasyonu, Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerden etkilenen depremzedeler yararına, ünlü modacı Ahmet Özceyhan’ın tasarımlarının sunulduğu bir defile düzenledi. Modacı Özceyhan, 25 farklı tasarımını depremzedeler yararına bağışladı.

Haberin Devamı

Musa Göçmen Senfoni Orkestrası Konser Salonu’nda gerçekleşen yardım gecesinde modacı Ahmet Özceyhan imzası taşıyan farklı koleksiyonlar görücüye çıktı. Lions 118 U Yönetim Çevresi Federasyonu tarafından düzenlenen gecenin bilet geliri ve modacı Özceyhan’ın bağışladığı 25 kıyafetin satışından elde edilen gelir, depremzedeler yararına kullanılacak. Çok sayıda yardımsever ve federasyon üyesinin katıldığı gecede, 60’a yakın kıyafet sergilendi. Osmanlı’dan günümüze farklı dönemlere ait izler taşıyan koleksiyonlar büyük beğeni kazandı. Lions 118 U Yönetim Çevresi Federasyonu Başkanı Ayşegül Taş, depremin herkese büyük ders verdiğini belirterek, “Bizler şu ana kadar farklı yardımlarda bulunduk. Adıyaman’da 675 konteynerlik bir kent yapıyoruz. Depremin ilk haftasında Hatay’da 300 çadırlık bir köy kurduk. Şu an bin 500 kişi yaşıyor. Bu defileden elde edilen geliri de depremzedeler yararına kullanacağız” dedi.

Haberin Devamı

Depremzedeler yararına defile

Ayşegül Taş, Ahmet Özceyhan, Elma Aydoğdu

Depremzedeler yararına defile

 OSMANLI’DAN GÜNÜMÜZE TÜRK MODASI

Ahmet Özceyhan’ın farklı isimlerdeki koleksiyonlarından seçki tasarımların sergilendiği gecede Osmanlı’dan günümüze Türk modası yansıtıldı. Özceyhan’ın metal Türk para figürleri, hat yazıları, kanaviçeler, iğne ve mekik oyaları, altın, gümüş ve sırmaları sıklıkla kullandığı tasarımları, büyük beğeni topladı.

Depremzedeler yararına defile

Ayşegül Taş ve Şölen Fıstıkoğlu da, koleksiyonun bazı parçalarını giyerek podyuma çıktı.

Depremzedeler yararına defile

BAKMADAN GEÇME!