Dayanışmanın parçası olun

Güncelleme Tarihi:

Dayanışmanın parçası olun
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2023 17:00

Kahramanmaraşlı 100 esnaf, ABB’nin desteğiyle Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki ‘Kahramanmaraş Dayanışma Günleri’nde tezgah açtı. Çeşitli ürünlerin satışının yapıldığı etkinlik için ABB Başkanı Mansur Yavaş, “Ailenizle birlikte gelin, dayanışmanın parçası olun” çağrısı yaptı.

Haberin Devamı

Kahramanmaraşlı esnaflara destek olmak için Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) düzenlediği ‘Kahramanmaraş Dayanışma Günleri’ Ankaralıların yoğun ilgisiyle başladı. Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen dayanışma günleri kapsamında bölgeden gelen 100 esnaf, antikadan ayakkabıya, baharattan bakır ve gümüşe, çantadan deriye, giyimden kuruyemişe, tatlı-dondurmadan yöresel ürünlere kadar pek çok ürünün satışını gerçekleştiriyor.

Dayanışmanın parçası olun

10.00-22.00 ARASINDA AÇIK

Dün itibarıyla kapılarını açan Kahramanmaraş Dayanışma Günleri, 10.00-22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. ABB Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruda Kahramanmaraş Dayanışma Günleri’nin başladığını belirterek, “Ailenizle birlikte gelin, dayanışmanın parçası olun” çağrısında bulundu.

Haberin Devamı

KONAKLAMADAN LOJİSTİĞE DESTEK

ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nin A Salonu, depremzede esnafın rahatça satış yapabileceği şekilde hazırlanırken ABB dayanışma günleri kapsamında ürünlerini Ankaralılarla buluşturacak 100 esnafa lojistik desteğin yanı sıra konaklama desteğinde de bulundu.

BU DÖNEMDE BİZE UZANAN BİR EL OLDULAR

ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Kahramanmaraş Dayanışma Günleri için ABB’ye teşekkür eden depremzede esnaf duygularını şöyle dile getirdi:

Dayanışmanın parçası olun

Sami Yorulmaz: “Bu dönemde bize uzanan bir el oldular, bize uzanan yürek oldular. Bu duyarlı milletin hepsi elleri öpülesi bir millet. Hepsine teşekkür ederiz. Her uzanan el bizler için değerlidir. Bütün uzanan eller Maraş’ımız için, deprem bölgesi için gönlümüze serpilen bir su oldu, sağ olsunlar.”

Dayanışmanın parçası olun


Hasan Sami Aksüek: “Bizim için deprem bölgesinden biraz uzaklaşmak aynı zamanda da deprem sürecinde çalışamadığımız süreci değerlendirme fırsatı oldu. Hepsinden önemlisi bir motivasyon oldu.”

Haberin Devamı

Dayanışmanın parçası olun


İbrahim Aksüek: “Gerçekten çok büyük afet yaşadık. Bu süreçte yaralarımızı sarabilmek için bizlere böyle bir imkânın sunulması bizleri çok mutlu etti. Biz bölgemizde ayakta kaldığımız için şükrediyoruz ama şirketlerimizin de ayakta kalabilmesi için yeni pazar alanlarına ihtiyacımız olacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin böyle bir organizasyon düzenlemesi bizler için de bir umut oldu.”

Dayanışmanın parçası olun


Burak Görgel: “Ankara Büyükşehir Belediyesi sayesinde yarım kalan hikâyemizi yapma fırsatı bulduk. Çok heyacanlıyız, bütün Ankara’yı fuara bekliyoruz.”

Haberin Devamı

Dayanışmanın parçası olun


İdris Yırtıcı: “Elimizde olan ürünleri fuara getirerek sergilemeye başladık. Ortam çok güzel inşallah güzel geçer diye umuyoruz. Çok güzel bir ilgi var.”

BAKMADAN GEÇME!