Crowne Plaza yeni yerinde açılacak

Güncelleme Tarihi:

Crowne Plaza yeni yerinde açılacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2019 13:57

Dünyanın önde gelen otel gruplarından biri olan InterContinental Hotel Group (IHG), ilk kez IHG ortağı olacak olan Angora Birikim bünyesindeki Plaza Otelcilik ile Crowne Plaza Ankara markası adına bir Franchise anlaşması imzaladı. Yenimahalle’de yeni inşa edilecek olan Crowne Plaza Ankara, 5 yıldızlı olarak 2020 yılında açılacak.

Haberin Devamı

IHG Avrupa, Ortadoğu, Asya ve Afrika Ceo’su Karin Sheppard, otelin imza töreni için geçtiğimiz günlerde Ankara’ya geldi. Crowne Plaza Ankara’nın imza törenine; IHG EMEAA Managing Director Karin Sheppard, IHG MD Güney Avrupa Eric Viale, IHG Geliştirme Direktörü Miguel Martins, IHG Türkiye Sorumlusu Omur Aksut, Plaza Otelcilik Başkanı Yılmaz Kayaasalan, Plaza Otelcilik Bşk. Yardımcısı Erhan Yalçın, Plaza Otelcik ve Crowne Plaza Ankara Genel Müdürü Uğur Bür ve Projenin müdürü Osman İlhan katıldı.Karin Sheppard ve diğer katılımcılar daha sonra yeni otelin inşaatında incelemelerde bulundu.
IHG Avrupa Managing Director Karin Sheppard imza töreninde “Crowne Plaza Ankara’yı tekrar portföyümüze getirdiğimiz için heyecanlıyız. Türkiye pazarında güçlü bir büyüme görüyoruz ve bu otel Türkiye’deki konumumuzu güçlendiriyor. Şuan Avrupa’daki en yeni ve en son örnek otelimiz olacak olan Crowne Plaza Ankara yeni yerinde, Türkiye’nin başkenti Ankara’ya geri dönüyor. Şehrin merkezinde bulunan yeni Crowne Plaza Ankara, IHG’nin yeni gelecek projelerine bir marka tanımlayıcı özellik getiriyor” dedi.
Plaza Otelcilik ve Crowne Plaza Ankara Genel Müdürü Uğur Bür de, “IHG gibi önde gelen bir konukseverlik şirketi ile tekrar Crowne Plaza Markasını Ankara’ya getirmekten gurur duyuyoruz. IHG’nin sistemlerine ve uzmanlığına değer veriyoruz ve Crowne Plaza markasının gücünün bu oteli başarıya ulaştıracağından eminiz. Markanın, modern iş dünyası ve daha fazla teknolojik bağlantı sağlayan bir sıcak nokta olan Ankara Pazarı’na tam uyacağını biliyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!