Çocuklar için buluştular

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar için buluştular
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2018 14:44

MİKA-DER gönüllüleri, geliri ihtiyaç sahibi çocukların yardımında kullanılmak üzere Ankara’da özel bir söyleşi programı düzenledi.

Haberin Devamı

Türkiye genelinde gerçekleştirdiği yardım kampanyaları ve sosyal sorumluluk projeleriyle bilinen Minik Kalplerle Elele Derneği (MİKA-DER), Ankara’daki ilk etkinliğini önceki akşam Panora AVM Sanat Merkezi’nde gerçekleştirdi. Kokteyl ile başlayan program, ‘Hayat Amacını Gerçekleştirmek için İpuçları’ konulu söyleşiyle devam etti. Geliri çocuklar için kullanılacak programda iş insanları Arzu Sabancı ve Aslı Şen, sanatçı Alp Gani Oral​ ve şarkıcı Zara​ Ankaralılarla buluştu. Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Bahar Akıncı moderatörlüğündeki programa katılan 5 konuk, kendi hayatlarından başarı hikâyelerini dinleyenlerle paylaştı.

VAZGEÇMEMEK EN KİLİT ROL

Arzu Sabancı programda kendisine yöneltilen “Girişimci olmak isteyen genç kadınlara mesajınız nedir?” sorusuna, “Gerçekten bir şeyi çok istemek önemli olan. İstedikten sonra önünüze bir sürü sorunlar çıkabilir. Onların hiçbirisinde yılmayıp ders çıkarmak önemli. Vazgeçmemek en kilit rol. İşinizi pes etmeden severek çok isteyerek yapıyorsanız başarı kaçınılmaz oluyor” sözleriyle cevap verdi.

Haberin Devamı

SEVGİ VE GÜVENİ VERMEK ÖNEMLİ

Dernek üyelerinin yapılan yardımların doğru yerlere ulaştığının garantisi olduğunun altını çizen MİKA-DER Başkanı Nesrin Ercan, “Devlet çocuklara her şey verebiliyor. Bizlerde yardımlarla verebiliriz ancak sevgi ve güveni vermek çok önemli” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!