Çocuk kitapları yazarları imzada

Güncelleme Tarihi:

Çocuk kitapları yazarları imzada
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2009 00:00

Dünya Çocuk Haftası nedeniyle bir dizi etkinlik düzenleniyor. 15 Kasım’a kadar sürecek program kapsamında çocuk kitabı yazarları okuyucularla buluşacak.

KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı, 9-15 Kasımda ‘’Dünya Çocuk Haftası’’ etkinlikleri düzenledi. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, çocuklara kitabı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak, anne, baba ve öğretmenlere çocuklar için kitap seçme olanağı sağlamak amacıyla düzenlenen hafta etkinlikleri, 9 Kasımda Bakan Ertuğrul Günay’ın katılacağı açılış töreniyle başlayacak. Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü, Türk Kütüphaneciler Derneği ve Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün iş birliğiyle hazırlanan etkinliklere, ‘’Dewey: Dünyanın Kalbine Dokunan Kütüphane Kedisi’’ isimli kitabın yazarı Vicki Myron da konuk olarak sunum yapacak.

Kimler geliyor

Bir grup çocuk kitabı yazarının, Başbakanlık Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesindeki Sincan Çocuk Yuvasını ziyaret ederek söyleşi yapacağı hafta çerçevesinde, çocuk kitabı yazarları Aytül Akal, Abdülkadir Budak, Adnan Özveri, Aysel Gürmen, Bilgin Adalı, Cemil Kavukçu, Çetin Öner, Devrim Altay, Fazıl Ufuktepe, Feridun Büyükyıldız, Gürol Sözen, Koray Avcı Çakman, Mavisel Yener, Necla Ülkü Kuglin, Pelin Güneş, Serpil Ural, Ulviye Alpay, Üzeyir Gündüz ve Vicki Myron minik okurlarla buluşacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!