Çılgın Hedwig geliyor

Güncelleme Tarihi:

Çılgın Hedwig geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2016 02:00

Broadway müzikali ‘Hedwig ve Angry Inch’, Türkçe uyarlamasıyla ilk kez Ankara’ya geliyor. Müzikal, yarın akşam ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi Kemal Kurdaş Salonu’nda izleyici ile buluşacak.

Haberin Devamı

Dünyanın dört bir tarafında Kazan Dairesi bünyesinde sahnelenen ve izleyenleri kendine hayran bırakan kült Broadway müzikali ‘Hedwig ve Angry Inch’, yarın Ankara’da. ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi Kemal Kurdaş Salonu’nda izleyici ile buluşacak eser, ameliyatla cinsiyetini değiştiren bir glam rock şarkıcısı olan Hedwing’in aşkı ve şöhreti arayışını, eğlenceli bir dille anlatıyor. 

1998’DE YAZILDI

John Cameron Mitchell’in 1998 yılında yazıp sahnelediği ‘Hedwig ve Angry Inch’in, Türkçe çevirisi ve şarkı sözleri, müzikalin aynı zamanda başrol oyuncusu da olan Yılmaz Sütçü’nün imzasını taşıyor. Müzikalin yönetmen koltuğunda ise Barış Arman oturuyor.
Trans şarkıcı Hedwig rolünü, oyuncu ve müzisyen Yılmaz Sütçü canlandırırken; Yitzhak karakterine oyuncu, müzisyen ve dansçı Ayşe Günyüz hayat veriyor. Angry Inch Orkestrası ise Kaan Bıyıkoğlu, Sinan Altıparmak, Eren Turgut ve Can Kalyoncu’dan oluşuyor. Müzikal, Alman şarkıcı Hedwig’in ve orkestrası Angry Inch’in dünya turnesini konu ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!