CHP’de önseçim zamanı

Güncelleme Tarihi:

CHP’de önseçim zamanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2015 01:13

7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde milletvekilli adayı olabilmek için CHP’nin aday adayları, yarın yapılacak önseçimlerde yarışacak.

Haberin Devamı

1. bölgede 86 aday adayının, 2. bölgede 53 aday adayının yarışacağı önseçimde iki bölgede toplam 72 bin 453 üye oy kullanacak. 1. bölgede oy kullanacak üyeler en az 7, en fazla 14 aday adayı için, 2. bölgede oy kullanacak üyeler de en az 6 en fazla 12 aday adayı için oy verebilecek. Oy kullanımı 08.00-17.00 arasında gerçekleşecek.
Aday adayları bireysel olarak reklam afişleri, telefon mesajları, toplantılar ve birebir görüşmelerle seçim çalışmaları yürütürken, CHP Ankara İl Başkanlığı ise her iki bölgede de gerçekleştirdiği tanıtım toplantıları ile aday adaylarını üyelere tanıttı. Tüm aday adaylarına başarılar dileyen CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin; “Seviyeli bir şekilde devam ettirdikleri önseçim çalışmalarında, gerçek bir demokrasi sınavı veren tüm aday adaylarımızı kutluyorum. 29 Mart önseçimi sonrası listeye giremeyen aday adayları da listeye girmişçesine çalışacak ve CHP’yi Ankara’da 1. parti yapacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!