Ceylan, “Ankapark kurban edilmemeli”

Güncelleme Tarihi:

Ceylan, “Ankapark kurban edilmemeli”
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2022 23:40

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Ankapark’ın geleceğine karar verilmesi için anket yapılması hakkında AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Ankapark’ın toplumu kutuplaştırarak çözümsüz hale getirilmemesi gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Ceylan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ankapark, başkent Ankaramızın en önemli prestij projelerinden biri olmasına rağmen, geçmişte kalması gereken bir takım yanlış tartışmalardan dolayı, konunun toplumu kutuplaştırarak çözümsüz hale getirilmesi hoş bir yaklaşım değildir.
Ankara’nın turizm potansiyelini geliştirmek ve özellikle başta Ankara olmak üzere civar illerden gelecek çocukların ve ailelerinin hoşça vakit geçirmesini ve Ankara ekonomisine katkı sağlamak düşüncesiyle iyi niyetle yapıldığına inandığım Ankapark projesinin bu hale getirilmesi son derece üzüntü vericidir.

ANKET DOĞRU BİR YAKLAŞIM DEĞİL

Ankara’nın marka değerini artırmak amacıyla yapılan, ülkemizin en büyük eğlence projesi olan Ankapark’ın kısır çekişmelere kurban edilmesi düşünülemez. Ankara’nın kaynak değerlerinden önemli bir harcama yapılarak kazandırılan bu önemli proje, artık geçmişte yaşananlar bir tarafa bırakılarak, doğrusu ve yanlışıyla kısa sürede hizmete açılarak çocuklarımız sevindirilmelidir. Toplumun kutuplaştırılmasının önünü açacak, hiçbir yasal ve objektif dayanağı olmayan anketle, Ankapark’ın geleceğine karar vermek doğru bir yaklaşım değildir. Eğer anket yapılacaksa kısa süre açık kaldığı dönemde burayı ziyaret eden aileler ve çocuklar nezdinde anket yaptırılmalıdır. Şayet böyle bir anket yapılırsa, tüm çocukların Ankapark’ın açılması yönünde oy kullanacağına inanıyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!