Çekik Gözlü Geely Ankara’da satışta

Güncelleme Tarihi:

Çekik Gözlü Geely Ankara’da satışta
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2008 00:00

Çin'in ilk ve en büyük özel sektör otomotiv üreticisi Geely, Anadolu Grubu güvencesiyle Türk otomotiv pazarına girdi.

Ankara’da Neziroğlu Firması bünyesinde satılan Geely, 14 bin 999 YTL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Neziroğlu Genel Müdürü Hüseyin Ercan yaptığı açıklamada "Geely, Türkiye’de B segment Geely Echo ve C segment Geely Famila Sedan modelleri ile satışa sunuluyor. 2009 yılında ise MK Hatchback, LC ve FC modellerinin de eklenmesiyle ürün gamı daha da zenginleşecek" dedi.

Yeni ürün

Bir aile otomobili olarak üretilen ve tüketiciye sunulan Geely Echo modelinin üç boyutlu emniyet sistemine sahip olduğunu belirten Ercan, otomotiv tutkusu olanların bu yeni ürünü çok beğeneceklerini söyledi. Ercan, "Geely Echo, 1.3 lt. benzinli motor seçeneği ile satışı sunuluyor. Bu modern motor, 6000 dev/dakikada 86 beygir güç üretiyor. 5200 dev/ dakikada 110 Nm’lik maksimum tork elde ediliyor" diye konuştu.

Geely Echo’da, EBD destekli ABS fren sistemi, kapı içi çelik koruma barları, immobilizer, darbe emici direksiyon mili, sürücü ve yolcu hava yastığı standart olarak sunulan güvenlik ekipmanlarından bazıları. Ayrıca, deri direksiyon simidi ve vites topuzu, krom iç kapı kolları, radyo-cd çalar, tek dokunuşla açılabilen elektrikli ön ve arka camlar, uzaktan kumandalı merkezi kilit araç içi yaşamı daha konforlu kılan özellikler olarak öne çıkıyor.

Güvenlik ön planda

Sağlam gövde yapısı, 4 kapılı birleşik çarpmaya dayanıklı tampon kirişi, darbe emici direksiyon mili, immobilizer, EBD destekli ABS ve çift hava yastığı ile, güvenliği ön planda tutan Geely Familia ayrıca, krom kapı kolları, gövde rengi tampon ve yan aynalar, ön ve arka sis farları ile de donatılmış.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!