Ceceli’den Ankara klibi

Güncelleme Tarihi:

Ceceli’den Ankara klibi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2017 15:21

Başkent’te önceki gün 7. Uluslararası Büyük Ankara Festivali’nde hayranlarıyla buluşan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, konserinin başlangıcındaki “Maşallah” parçasını söylerken aynı zamanda klip çektiğini belirterek izleyicilere sürpriz yaptı.

Haberin Devamı

Başkentliler, önceki akşam sürekli yağan yağmura rağmen, 7. Uluslararası Büyük Ankara Festivali’ndeki etkinlik ve konserlerle eğlenmeye devam etti. Etkinlikte sahne alan Mustafa Ceceli konserine “Maşallah” parçasıyla başlangıç yaptı. Ceceli, şarkısını seslendirirken aynı zamanda klip çekildiğini söyleyip izleyicilere sürpriz yapınca, büyük alkış aldı. Instagram hesabından da bir süre canlı yayın yapan Ceceli ardından İrem Derici’yi sahneye çağırarak birlikte “Kıymetlim” ve “Kiraz” şarkılarını söyledi. Ceceli, “Ankara’nın Bağları” ve “Ulus, Cebeci, Çankaya” türküleriyle de izleyicileri coşturdu.

BU AKŞAM LİNET VE NİHAT DOĞAN

Festivalin diğer bir konuğu olan İrem Derici de sevilen parçalarını seslendirdi. Festivalin diğer bir konuğu olan Volkan Arslan da Karadeniz yöresine ait türkülerle geceyi renklendirdi. Sanatçıya tulum ve kemençeyle eşlik eden Ankara Horon Kulübü ise horon performanslarıyla atmosferi hareketlendirdi. Fesitval bu akşam gerçekleştirilecek final konserleri ile sona erecek. Son gecede; Linet, Nihat Doğan ve İranlı müzisyen Seccad Mehmedi Ankaralılarla buluşacak.

Haberin Devamı

FESTİVAL KONUKLARINDAN KALE’DE GÖSTERİ

Öte yandan 7. Büyük Ankara Festivali kapsamında Ankara’ya gelen halk oyunları ekipleri de Ankara Kalesi’nde gösteri yaptı. Gürcistan, Azerbaycan, Kazakistan, KKTC, Ürdün, Gana, Romanya, Ukrayna, Cezayir, Cezayir, Sırbistan, Bulgaristan ve Güney Osetya’dan olmak üzere 13 ülkeden festivale katılan folklor ekipleri, festival alanındaki gösterilerinin yanı sıra Kale’de de yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekerek rengarenk kıyafetleri ve yaptıkları danslarla, izleyenleri büyüledi.

BAKMADAN GEÇME!