Çayyolu sağlık ocağına kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Çayyolu sağlık ocağına kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2010 00:00

Yenimahalle Belediyesi Çayyolu Kezban Hüseyin Mercan Aile Sağlığı Merkezi’ni görkemli bir tören ile hizmete açtı.

Her alanda Yenimahalle’nin ne eksiği varsa tamamlayacaklarını ifade eden Başkan Fethi Yaşar, “Eğitimden yeşil alana, asfalttan sağlığa kadar vatandaşlarımızın ne eksiği varsa hepsini yapacağız. Özellikle aile hekimliği hizmetine geçildiği bu günlerde vatandaş hizmete değil hizmet vatandaşın ayağına geliyor” dedi.

Sağlık alanında yaptıkları yatırımlarla vatandaşın kendi mahallesinde tedavi olmasını sağlayacaklarının altını çizen Yaşar şunları söyledi:

Yeni sağlık merkezleri

“Göreve geldiğimiz günden bu yana Varlık, Kardelen, İlkyerleşim, Batıkent Uğur Mumcu, Yaşamkent ve Beştepe mahallerine aile sağlık merkezlerinin temelini attık. Serhat Mahallesi’nde ise Arif Göçmen Aile sağlığı Merkezi’ni hizmete açtık. Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden yürüme mesafesinde yararlanabilmeleri amacıyla her bölgede sağlık hizmetini vatandaşların ayağına getiriyoruz.”

İl Sağlık Müdürü Mustafa Aksoy da konuşmasında, “Önümüzdeki günlerde açılacak olan üç aile sağlık merkezinin ardından Yenimahalle’nin bölgesel anlamda hiçbir ihtiyacı kalmayacaktır. Katkısı olan herkese sonsuz teşekkürler” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!