Cavcav’dan kontra yumruk

Güncelleme Tarihi:

Cavcav’dan kontra yumruk
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2006 00:00

G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav, olağan genel kurulda Atilla Aytek’le aynı grupta yer alan kulüp avukatı Muzaffer Özbayrak’a önce sahip çıktı, ardından yönetim kurulu kararıyla görevinden azletti.

2002’den beri G.Birliği’nin davalarına baktığını, seçimin ertesi günü de dava dosyalarını alarak Cavcav’ın yanına gittiğini belirten Özbayrak, şunları söyledi:

"Cavcav’a, (Karşı grupta seçime girdim. Avukatlık güvene dayanır. Bunun için dosyaları iade edebilirim) dedim. Kendisi, (Biz seni biliyoruz ve sana güveniyoruz. Davaları, sizin takip etmeniz gerekir) dedi. Kulübe gidip takip ettiğim dosyalarla ilgili listeyi, Ufuk Özerten ve Fatih Atay’a verdim. Ancak 5 Ekim tarihli yazıda, yönetim kurulunun oybirliğiyle aldığı karar sonucu kulüp avukatlığından azledildiğimi öğrendim. Medeni bir davranış ile dosyaların istenilmesi mümkünken, azil gibi aşağılayıcı ve hakaretamiz bir işleme tabii tutuldum. Yönetim kurulu üyeleri, altına imza koydukları belgenin ne anlama geldiğini iyi sorgulamalı. Muhtemel hukuki sonuçlara, katlanmaları gerektiğini de hatırlatmak isterim."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!