Çankaya'ya Harput Parkı

Güncelleme Tarihi:

Çankayaya Harput Parkı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 11:15

Çankaya'ya Harput Parkı

Haberin Devamı

Hüseyin ÖZBALI/ANKARA, (DHA)- ÇANKAYA Belediyesi yeni bir park daha hizmete sundu. Mutlukent Mahallesi'nde yer alan Harput Parkı, Elazığlı milletvekilleri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla açıldı.
Çankaya Belediyesi'nce Sancak Mahallesi'nde geçtiğimiz hafta Tayfun Talipoğlu Parkı'nın açılışını yapan Belediye, şimdi de Mutlukent Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Harput Parkı'nı açtı. Çankaya Belediyesi Bin Çocuk Korosu Sanatçılarının seslendirdiği Elazığ yöresi türküleri ve HOY-TUR Halk Dansları Topluluğu'nun gösterilerinin ardından konuşan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, her hafta açılış ve temel atmalarla Çankaya'nın en büyük yatırım planının sürdüğünü söyledi. Taşdelen, "İki amacımız var. Birincisi belediyeciliğin sosyal demokratların işi olduğunu, yüreğinde insan sevgisi olanların, kamu yararını düşünenlerin işi olduğunu kanıtlamak, ikincisinin ise Mustafa Kemal Atatürk'ün ilçesi Çankaya'da hizmetleriyemizle Atatürk'e layık olmaktır" ded. 
Konuşmaların ardından törenle Harput Parkı'nın açılışı yapıldı. Açılışa Elazığ Milletvekilleri, Çankaya Belediyesi eski Başkanı Doğan Taşdelen, Elazığ Kültür Derneği Başkanı Haşim Çakıroğlu, Elazığ Vakfı Başkanı Mehmet Çağlar, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!