Çankaya’dan müzik emekçilerine destek

Güncelleme Tarihi:

Çankaya’dan müzik emekçilerine destek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2021 21:11

Çankaya Belediyesi, pandemi koşulları nedeniyle çalışamayan müzisyenlere ekonomik destek amacıyla açık havada ‘Çankaya Bir Sahne’ etkinliği düzenleyecek.

Haberin Devamı

Çankaya Belediyesi, yaz aylarında “Müzik Çankaya’da, Sahne Sokakta” sloganıyla Çankayalılar için açık havada kültür sanat etkinlikleri düzenleyecek. Çankaya Belediyesi, 5 Haziran’dan itibaren salgın kuralları çerçevesinde parklarda düzenleyeceği etkinliklerde sahne alacak Ankaralı müzisyenlere destek verecek. Ankara’da ikamet eden müzisyenler, solo ya da topluluk halinde ‘Çankaya Bir Sahne’ projesine katılabilecekler. Müzisyenler, yarından itibaren 28 Mayıs’a kadar belediyenin internet sitesindeki formla muzikcankaya@cankaya.bel.tr e-posta adresine başvurularını yollayabilecek veya Çankaya Belediyesi Muammer Sun Müzik Atölyesi Yıldızevler Mahallesi Alkım Caddesi No: 1 adresine bizzat başvuruda bulunabilecek. Başvurulara ilişkin detaylı bilgi 17 Mayıs Pazartesi itibarıyla belediyenin internet sitesinden duyurulacak.
Başvuru sonuçları ile performansların tarih ve mekân bilgisi 3 Haziran’da belediyenin internet sayfasında açıklanacak.

ZOR GÜNLERİ DAYANIŞMA İLE ATLATACAĞIZ

Salgın koşullarında sanat ve sanatçıya desteği aralıksız sürdüreceklerini belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Sanatın aydınlık yolu ile yeni bir dayanışma kültürü için adım atıyoruz. Yaklaşık 140 müzisyenin performansıyla Çankaya’mızın çeşitli parklarında ve açık hava mekânlarında halkımızı sanatla buluşturacağız. Böylece sanatçılarımıza da ekonomik destek vermiş olacağız. Bu zor günleri dayanışma içinde atlatacağız” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!