Çankaya'da iftar bereketi

Güncelleme Tarihi:

Çankayada iftar bereketi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2016 12:06

Çankaya'da iftar bereketi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ÇANKAYA Belediyesi'nin sivil toplum kuruluşlarına verdiği iftar programları devam ediyor. Vedat Dalokay Yemek ve Nikah Salonu’nda kahveci esnafı ve aileleriyle bir araya gelen Alper Taşdelen, ülkemizin içinde bulunduğu zor koşulların birlik ve dayanışma içerisinde açılacağını söyledi.

Her gün şehit haberlerinin gelmesinden üzüntü duyduklarını bu günlerin bir an önce son bulmasını dilediklerini belirten Taşdelen, “Bu ülke uğruna canını ortaya koyan şehitlerimzin adını sonsuza dek yaşatacağız. 2016 yılının ilk hamlelerinden biri olarak bir şehidimizin adını verdiğimiz Mustafa Tanış Parkı ile yaptık” dedi. Çankaya’daki gelişmeler ve yeniliklerden söz eden Taşdelen, altyapı gereksinimlerinden, sosyal projelere pek çok alanda Çankayalılara yakışır işler yaparak 'Bu benim belediyem' dedirteceklerini sözlerine ekledi.

Çankaya’daki yeniliklerin gözden kaçmadığını, işlerin artık daha hızlı yürüdüğünü ifade eden Ankara Kahveciler Esnaf Odası Başkanı İsa Güven, esnaf arkadaşları ve ailelerini iftar sofrasında buluşturduğu ve esnafın sorunlarına duyarsız kalmadığı için Taşdelen’e şükran plaketi takdim etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!