Cani kocaya tutuklama kararı

Güncelleme Tarihi:

Cani kocaya tutuklama kararı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2018 13:57

Kahramankazan’da eşini bıçaklayarak balkondan atan Fatih E. hakkında, 26 Ağustos'ta tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkartıldığı bildirildi.

Haberin Devamı

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, Kahramankazan'da 25 Ağustos'ta, ayrı yaşadığı eşi Sevim E. ve çocuklarını bıçakla yaraladıktan sonra eşini balkondan atarak hayati tehlike geçirmesine sebebiyet verdiği ifade edilen Fatih E. hakkında, Kahramankazan Cumhuriyet Başsavcılığı’nca "kasten adam öldürmeye teşebbüs ve kasten yaralama" suçundan işlem yapıldığı aktarıldı. Başsavcılığın açıklamasında, savcılık sorgusunun ardından tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Fatih E.'nin adli kontrol şartıyla serbest bırakılması üzerine, Kahramankazan Cumhuriyet Başsavcılığı’nca karara itiraz edilerek, 26 Ağustos'ta tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkartıldığı belirtildi.

POLİS HER YERDE ARIYOR

Mağdur Sevim E.'nin ve çocukların fiziksel ve ruhsal sağlığının korunması amacıyla soruşturma dosyasına ilişkin gizlilik kararı verildiğine dikkat çekilen açıklamada, Çocuk Koruma Kanunu uyarınca koruyucu ve destekleyici tedbirlerin alınarak, bu kişilerin can güvenliklerinin sağlanması amacıyla güvenlik güçlerine gerekli talimatların verildiği kaydedildi. Şüpheli Fatih E.'nin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!