Cadde karanlık yaya ‘yol’suz

Güncelleme Tarihi:

Cadde karanlık yaya ‘yol’suz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2017 01:00

Yaya kaldırımı ve sokak aydınlatma lambası bulunmayan Etimesgut Mermeroğlu Caddesi sakinleri, Büyükşehir ve EnerjiSa’ya çağrıda bulundu: “Artan nüfusla yaşam alanına dönüşen bölgemiz, alt yapı olarak tamamlanmamış inşaat alanı gibi. Şehrimize yakışır duruma gelmesini talep ediyoruz.”

Haberin Devamı

Etimesgut Bağlıca Mahallesi’ne bağlı Mermeroğlu Caddesi’nde kaldırım ve sokak aydınlatma lambası bulunmaması nedeniyle, yayalar büyük zorluk yaşıyor. Aydınlatmanın yetersiz olduğundan yakınan araç sürücüleri de, özellikle hava karardığında sürüş güvenliği açısından büyük tehlike yaşandığına dikkat çekiyor. Cadde üzerinde artan yerleşim alanlarıyla nüfusun da çoğaldığını söyleyen semt sakinleri, Alo 153 Mavi Masa’ya şikayetlerini bildirmelerine karşın çalışma başlatılmamasından dert yanıyor. Cadde üzerinde inşaatların tamamlanmasıyla nüfusun arttığını belirten vatandaşlar, “Burası yaşam alanına dönüşmesine karşın alt yapı olarak manzara halen inşaat alanı gibi. Bir tane bile sokak lambası konulmadı, kaldırım çalışması başlatılmadı. Bölgemizin şehrimize yakışır bir duruma gelmesini talep ediyoruz” sözleriyle Büyükşehir Belediyesi ve EnerjiSa’ya çağrıda bulundu.

Haberin Devamı

Cadde karanlık yaya ‘yol’suz

GÜVENLİK ZAAFİYETİ DE OLUŞUYOR

3 seneyi aşkın süredir cadde üzerinde iş yeri bulunduğunu belirten Özgür M. ise aydınlatma nedeniyle oluşan güvenlik zafiyetine dikkat çekerek, “Hava karardığında ıssız bir bölgeden farklı kalmıyor. Bundan faydalanan hırsızlarbenim dükkanıma 2 kez girdi. Güvenlik açısında da aydınlatma lambalarının yapılması gerekiyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!