Buzlu yolda çifte kaza

Güncelleme Tarihi:

Buzlu yolda çifte kaza
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2016 13:24

Anadolu Bulvarı’nda, dün sabaha saatlerinde yolun buzlanması nedeniyle duramayan otomobil, TIR’ın altına girdi. Kazayı görüp yardıma giden servis sürücüsünün aracına ise başka bir otomobil çarptı. İki kazada 6 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Anadolu Bulvarı Çevre Yolu istikametinde seyreden 06 SF 010 plakalı otomobil, ASELSAN yakınlarındaki köprülü kavşak girişinde yoldaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıktı. Hızla kayan araç, önünde seyreden 06 DP 6383 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Motor kısmı TIR’ın altına giren otomobilin sürücüsü, direksiyon başında sıkıştı. Yolcu koltuğunda bulunan bir kişi de yaralandı. Bu sırada aynı istikamette ilerleyen işçi taşıyan servis aracının şoförü, kazayı görerek durdu. Aracını yolun sağ tarafına park eden şoför, kazazedelerin yardımına koştu. Anadolu Bulvarı’nda seyreden başka bir otomobil de servis aracına arkadan çarptı. Otomobildeki 4 kişi yaralandı.

‘YARDIM ETMEK İSTEMİŞTİK’

Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin kurtardığı yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince hastanelere götürüldü. Trafiğin durma noktasına geldiği bulvarda polis ekipleri, başka kaza yaşanmaması için tedbir aldı. Olayı anlatan servis aracının şoförü Abdullah Yılmaz, “Sabah servisi aldım, geliyordum. Kavşağa yakın yerde buzlanma vardı. TIR’ın altına bir araç girmiş. Sağa çekip, yaralılara yardımcı olmak istedik. Gelen bir araç da kayıp, bizim servise çarptı” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!