Büyükelçi Chilcott: ‘Odamın en güzel yerinde saklayacağım’

Güncelleme Tarihi:

Büyükelçi Chilcott: ‘Odamın en güzel yerinde saklayacağım’
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2021 22:21

İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott, Türkiye ile İngiltere eğitim müfredatını birlikte veren Beştepe Koleji’nin, ‘A Level Day’ adlı etkinliğine katıldı.

Haberin Devamı

Törende, Cambridge Üniversitesi’nce düzenlenen ‘Uluslararası IGCSE ve A Level’ sınavlarında dereceye giren 102 öğrenciye belgeleri verildi. BÜyükelçi Chilcott, “Türkiye’de ‘A Level’ müfredatının uygulandığını görmekten çok büyük gurur ve onur duydum. Beştepe Koleji yöneticilerine ve öğretmenlerine Birleşik Krallık adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize de kariyer hedeflerinde başarılar diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından, sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan Chilcott’a, lise öğrencilerinin hazırladığı ve üzerinde Mustafa Kemal Atatürk’ün 3 Mayıs 1918’de Fenerbahçe Spor Kulübü’nü ziyareti sırasında hatıra defterine yazdığı sözlerin bulunduğu fotoğraf hediye edildi.

Büyükelçi Chilcott: ‘Odamın en güzel yerinde saklayacağım’

Büyükelçi Dominick Chilcott, kendisine hediye edilen Atatürk portresi için öğrencilere teşekkür ederek, “Odamın en güzel yerinde saklayacağım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!