Bütçemizi yapar adımları atarız

Güncelleme Tarihi:

Bütçemizi yapar adımları atarız
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2021 01:00

40 yıllık sanayici olduğunu ve her zaman planlı programlı gittiğini vurgulayan Akdaş, “Zor bir süreçten geçeceğiz. Önümüzde miras kalan yüklü bir borç var. Önceliğimiz bunu halletmek olacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği’nin yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen Niyazi Akdaş, kendilerini zorlu bir sürecin beklediğini belirtip, “Arkadaşlarımla birlikte yeni dönem için kollarımızı sıvadık. Önümüzde miras kalan kulübün yüklü bir borcu var. Önceliğimiz bunu halletmek olacak” diye konuştu.
40 yıllık sanayici olduğunu, her zaman planlı ve programlı gittiğini dile getiren Akdaş, bütçeyi yaptıktan sonra adımları atmaya başlayacaklarını söyleyip, şöyle konuştu.
“Geçen sezon kadroda bulunan futbolculara ödenmesi gereken paralar var. Gelecek sezonun kadrounu oluştururken verilmesi gereken rakamlar var. İnşallah transfer yasağı ile karşı karşıya kalmayız. Rahmetli başkan İlhan Cavcav, kendi döneminde kararları çoğu zaman kendisi verirdi. Ben öyle yapmayacağım. Bizim yönetimimizde her şey şeffaf olacak. Kapalı kapılar ardında işler yürümeyecek. Açık açık nereye ne kadar harcadık duyaracağız. Başarılı olmak zorundayız. Seçildikten sonra ilk olarak İlhan Cavcav’ın kabrine gittik. Allahım, güç ver kulübü İlhan ağabeyin getirdiği yerden daha iyi yerlere getireyim diye dua ettim. Dile kolay, Cavcav soyadı ile geçen 44 yılın ardından, Murat Cavcav da üzgün ayrıldı.”

GELECEK SEZON İÇİN TEMİNAT VEREBİLİRİM

“Ben tedbirli adamım. Bütçemi yapar ona göre hareket ederim. Gelen ekstra paralarla da borcumu kapatırım. 800 bin - 1 milyon Avroluk futbolcuyu kimse beklemesin. Önce 130 milyon borcu kapatmalıyım. İcranın önüne geçmeliyim. Bu sezon genç ve pahalı olmayan oyunculara yöneleceğiz. Ligde güçlü takımlar var. Bu sene olmasa bile gelecek sezon Süper Lige çıkacağımızın teminatını verebilirim. Kulüp için yardım kampanyası düzenleyeceğiz. Kim ne destek verdi, ne kadar harcadık hepsini açıklayacağız. Altyapımıza büyük önem vereeceğiz. Bu borcu ancak altyapı ile kapatabiliriz. Hem Gençlerbirliği hem de Hacettepe’nin altyapısını hareketlendirip, daha verimli hale getireceğiz.

Haberin Devamı

BAŞARI DİLEYİP MESAJ VERDİ

Gençlerbirliği başkan adaylığından son anda vazgeçen Arda Çakmak, başkan seçilen Niyazi Akdaş’a başarılar dilerken, dikkat çekici bir mesaj verdi. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Çakmak, şu ifadeleri kullandı.
“Gençlerbirliği’nde artık yeni bir dönem başladı. Genel kurul sürecinin bir iki günde iki saate sığdırılamayacağını büyük bir camia olarak tecrübe ettik. Başkanımız Niyazi Akdaş liderliğinde, Gençlerbirliği’nin daha güzel günlere yürümesini canı gönülden diliyorum. Murat Cavcav’a da kulübümüz adına yaptığı fedakarlıklar için teşekkür ediyorum. Camia olarak çok zor ve gergin bir seneyi hep beraber yaşadık. Birbirimizi eleştirebiliriz. Elbette benim de taraftar duygusu içinde maksadını aşan yorumlarım oldu. Kırdığım, üzdüğüm herkesten özür dilerim. Bu ifadeden birileri sakın şunu çıkarmasın. Sadece sosyal medyada değil. Hayatta bir trol gibi yaşayanlarla ortak noktamız olmayacak. Nasıl, Gençlerbirliği’ne zarar vermiş kişilerle herhangi bir şekilde çalışmayı reddettiysem, bundan sonra da bu malum şahısların görüşme talebini kabul etmeyeceğim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!