Bugünün en zor sorusuna seçenekler ile yanıtlar

Güncelleme Tarihi:

Bugünün en zor sorusuna seçenekler ile yanıtlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2010 00:00

BEKLENEN gün geldi.. Artık programlar kesinleşti. Kimimiz bir otelin, restoranın veya gece kulübünün programına dahil olduk. Kimimiz kalabalık bir sokak partisiyle veya arkadaşlarla birlikte bir ev partisinde karşılayacak yeni yılı. Programımız netleştikten sonra sıra geldi ikinci en zor soruya. Ne giyeceğiz? İşte size yılbaşı gecesi için programınıza göre tercih edebileceğiniz kombinler.

Şık bir tercih

Program tercihinizi şık bir otel veya gece kulübünden yana kullandıysanız, kıyafet tercihiniz de şık olmalı. Bayanlar için gecenin tercihi sezonun gözdeleri dantel veya deri tek parça elbiseler olabilir. Benim favorim ise sezonun bu iki gözdesinin kombini. Vatkalı dantel ceketlerin altına mini bir deri etek ya da skinny deri pantolon, biraz daha hanım hanımcık olayım derseniz deri kalem eteğiniz üzerine dantel detaylı şık bir gömlek veya basic bir t-shirt harika görünmenizi sağlayacaktır. Ve tabi ki gecenin olmazsa olmazı yüksek topuklu ayakkabılar...

Baylar da bu şık gecede, şık hanımlara programlarının ağırlığına göre siyah takım elbise ile eşlik edebilecekleri gibi, smokin ceket içerisine giyecekleri beyaz gömlek ve tercihe göre jean veya koyu renk kumaş pantolon ile eşlik edebilirler. Kendilerine güvenen baylar giyisilerini renkli papyonlarla tamamlayabilirler.

Sokakta merhaba

Havanın soğukluğu, geceyi ayakta geçirecek olmanız ve kalabalık gözönüne alındığında sokak partisi için en önemli unsur ayakkabı seçiminiz olacaktır. Bayanlar için platformlu ve bağcıklı botlar rahatlığıyla gecede kurtarıcınız olabilir. Deri pantolon, bol ve uzun örgü hırkalarla kombin edildiğinde sokak partileri için de ideal olacaktır. Sezonun modası camel rengi, kahve tonları ve bejlerle kombine edilerek sokak partileri için rahatlıkla kullanılabilir. Bereler, fötr şapkalar ve kışlık kulaklılar da yine hem sizi sıcak tutacak hem de kıyafetinizin tamamlayıcısı olacaklar.

Baylar da sokak partisi için rahat jeanleri, kışlık spor ayakkabıları ve kaz tüyü montları tercih ederek gece boyu rahat ve sıcak kalmayı garantileyebilirler. Kıyafetlerini kapşonlu sweatshirtlerle tamamlayabilecekleri gibi, yine fötr şapka veya kasketlerle de giyisilerine renk katabilirler.

Hem baylar hem bayanlar kar ve yılbaşı motifli kazaklarla dilerlerse yılbaşı ruhunu pekiştirebilirler.
Bayanlar ve baylar yeni yıla nerde ve üzerinizde hangi kıyafetle girerseniz girin en güzel, en göz kamaştırıcı aksesuarınız olan kahkahanızı yanınıza almayı unutmayın...
Herkese mutluluk dolu yıllar...

Arkadaşlarla ev partisi

EV partilerinde rahatlık ve şıklık bir arada olmalıdır. Bu nedenle bence bayanlar için en ideal seçim evaze kesim elbiseler olacaktır ki böylece bütün gece karınlarını içeri çekmek zorunda kalmadan rahatça eğlenebileceklerdir. Renk seçiminizi yılbaşına uygun olarak kırmızıdan yana kullanabileceğiz gibi, sezonun favori renk kombinasyonları olan siyah-camel rengi veya ve siyah-pudra rengi de doğru tercihler olacaktır.
Camel, krem rengi veya pudra rengi elbiselerin altına siyah külotlu çoraplar giyerek bu tonları yakalayabilirsiniz. Sade bir elbisenin altına dizaltı çoraplarla kombin yapacağınız sandaletleriniz veya stilettolarınız da size şık bir görünüm kazandıracaktır. Son olarak ev partilerine çizme ile gitmenin pek hoş görünmediğini de hatırlatayım. Baylarsa ev partileri için jean üzerine V yakalı triko ve rahat bir blazer ceket tercih edebilirler. Mokasen tarzı ayakkabılar da rahatlıklarıyla ev partileri için ideal olacaktır.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!