Bugün ne yapsam

Güncelleme Tarihi:

Bugün ne yapsam
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2022 13:11

Ömür Munzur ve Elif Önal, film müzikleri ve müzikallerden popüler şarkıları seslendirecekleri özel bir program ile 20.00’de Mozarthaus Sanat ve Konser Evi’nde.

Haberin Devamı

Bugün ne yapsam

Kemanda Esen Kıvrak ve Nilay Sancar, viyolada Efdal Altun, çelloda Çağ Erçağ’dan oluşan Borusan Quartet, 20.00’de Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi’nde sahne alacak. Beş ülkeden çok farklı geçmişlere sahip sanatçıların bir araya geldiği çağdaş tango beşlisi Chamber Jam Quintet, Türkiye’deki ilk konserini bu akşam 20.00’de CSO ADA Ankara Ana Salon’da verecek. Ünlü Arjantinli bandoneon sanatçısı Marcelo Nisinman ile piyanoda Natacha Kudtitskaya, gitarda Alberto Mesirca, basta Zoran Markovic ve kemanda Daniel Rowland’dan oluşan grup, modern tango besteleri ve klasik tangoların yeni düzenlenemeleriyle sahne alacak.

Haberin Devamı

Bugün ne yapsam

TİYATRO

1988 yılında Emir Kusturica’nın yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı Çingeneler Zamanı filminin uyarlaması niteliği taşıyan ve Kumbara Görsel Sanatlar Tiyatrosu’nun prodüksiyonunu üstlendiği ‘Çingeneler Zamanı Müzikali’, 20.30’da MEB Şura Salonu’nda.

BAKMADAN GEÇME!