Bu tip tesisler ayakta kalmalı

Güncelleme Tarihi:

Bu tip tesisler ayakta kalmalı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2021 00:02

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Selebral Parsili Çocuklar Derneği (SERÇEV) Başkanı Turgay Karataş ve heyetleri, Engelsiz Yaşam Merkezi ile Türk Tarih Müzesi ve Parkı’nı ziyaret etti.

Haberin Devamı

Baran, Engelsiz Yaşam Merkezi’yle ilgili şunları söyledi: “Bugün gerçekten çok duygulandım, inanılmaz bir eser çıkmış ortaya. Hepimiz engelli olabiliriz. Bu tesis, engelli vatandaşlarımıza engelli olduklarını hissettirmemeye bir örnektir. Bu gibi tesislerin ayakta kalması gerekiyor. Sahip çıkılması gerekiyor.”

Bu tip tesisler ayakta kalmalı


Heyet, ardından Türk Tarih Müzesi ve Parkı’na geçti. Türk Tarih Parkı ve Müzesi’nin dünyada eşi bulunmadığını belirten Baran, “Özellikle gençlerimizin burada tarihlerini çok iyi anlayacağını umut ediyorum. Bu tesislerin ayakta kalması için elimizden geleni yapmak zorundayız” dedi.
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, “Her gün bazı şeyler yaşıyoruz. Bizler yaşadıklarımızı icraata dökerek insanların yaşamına dokunuyoruz. Engelsiz Yaşam Merkezi de bunlardan biri” dedi. Demirel, Türk Tarih Müzesi ve Parkı ile ilgili de “İnşallah gençlerimiz burada tarihini öğrenecek” diye konuştu.

Bu tip tesisler ayakta kalmalı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!