Bu seri sürsün

Güncelleme Tarihi:

Bu seri sürsün
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2018 14:30

Süper Ligde oynadığı son iki maçını yitiren kırmızı-siyahlılar, zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılarak, atış hattından uzak durmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği Süper Ligin 26. haftasında bugün Teleset Mobilya Akhisarspor ile zorlu bir puan mücadelesine çıkacak. 19 Mayıs Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak müsabakayı, FIFA kokartlı hakemlerden Mete Kalkavan yönetecek.
Ligde 10 maçlık yenilmezlik serisinin ardından, Aytemiz Alanyaspor ve Beşiktaş mağlubiyetleri ile sarsılan Gençlerbirliği, bugünkü müsabakayı kazanıp, hem bu şanssızlığını kırmayı hem de alacağı 3 puanla ateş hattından uzak durmayı hedefliyor.
Kırmızı-siyahlılar, Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynadığı son 4 maçta rakibine yenilmezken, Ankara’daki son 5 maçta; 4 galibiyet elde edip, bir kez berabere kaldı. Başkent ekibi, evindeki bu maçlarda, kalesinde sadece bir gol gördü.

İKİ MAÇTA GOL ATAMADI 

Gençlerbirliği, ligde oynadığı son iki maçında gol atamazken, 4 maçlık galibiyet serisi, geçen hafta evinde aldığı 3-1’lik Trabzonspor yenilgisi ile son eren Akhisarspor, deplasmandaki son iki maçını kazanma başarısı gösterdi. Bugünkü müsabaka,
ligde şu ana kadar topa sahip olma yüzdesi en düşük üç takımdan ikisi olan; Gençlerbirliği (yüzde 41.4) ve Akhisarspor’u (yüzde 45.11) karşı karşıya getirecek.

Haberin Devamı

3 FUTBOLCU OYNAMAYACAK

Gençlerbirliği’nde tedavilerine devam edilen Jailton, Ahmet İlhan Özek ve Palitsevich, forma giyemeyecek. Ege temsilcisinde ise kart cezalısı Serginho, görev yapamayacak. Teleset Mobilya Akhisarspor, 26. hafta sonunda 33 puan topladı. Gençlerbirliği ise 26 puana sahip.

SERVET YILMAZ'DAN ZİYARET

Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Gençlerbirliği Kulübünü ziyaret etti. Yılmaz’ı, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’ne yaptığı ziyarette, kırmızı-siyahlı kulübün başkanı Murat Cavcav ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Başkent ekibi yönetimiyle kulüp binasında bir süre sohbet eden Servet Yılmaz’a isminin yazılı olduğu Gençlerbirliği forması verildi. Servet Yılmaz, daha sonra antrenman sahasında kırmızı-siyahlı futbolcular ve teknik ekiple bir araya geldi. Ziyarette futbolculara baklava ikram edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!