Bu hafta ne yapsam

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta ne yapsam
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2022 15:28

Türk komedya geleneğinin efsane hikâyesi Yedi Kocalı Hürmüz, 3 Eylül’de saat 20.00’de Yenimahalle Belediyesi 4 Mevsim Tiyatro Salonu’nda izleyici ile buluşacak.

Haberin Devamı

Bu hafta ne yapsam

1800’lü yılların sonlarında İstanbul Taşkasap’ta yaşayan Hürmüz’ün, değişik mesleklerden altı kişiyle hiçbir yasal yanı olmadan evlenmesi ve sonunda gönlünü bir doktora kaptırması üzerine gelişen olayları anlatıyor. Cantuğ Turay’ın yönettiği oyunda 25 kişilik kalabalık bir kadro rol alıyor.

Bu hafta ne yapsam

ÜÇLÜ KAHKAHA EKİBİ

Mesut Süre, Anlatanadam ve Fazlı Polat’ın sahne performanslarıyla izleyiciye kahkaha dolu anlar yaşatan Meksika Açmazı, 3 Eylül’de saat 21.00’de Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde Ankaralılarla buluşacak.

Haberin Devamı

Bu hafta ne yapsam

TEK KİŞİLİK GÜLDÜRÜ

Komedyen Yusuf Bilal Altıntaş, ‘Hani Öteki Bizdik’ isimli tek kişilik stand up gösterisiyle 3 Eylül’de 21.30’da Route Ankara Sahnesi’nde.

Bu hafta ne yapsam

NAZIM ŞİİRLERİ VE MEKTUPLARI

Yurdaer Okur’un Nazım Hikmet’in şiir ve mektuplarından sahneye uyarladığı Taylan Aygar’ın müzikal testere ve viyolonsel ile eşlik ettiği ‘Ran’, 4 Eylül’de Yenimahalle Belediyesi 4 Mevsim Tiyatro Salonu’nda izleyici ile buluşacak. Oyun, 20.00’de başlayacak.

Bu hafta ne yapsam

RAP GECESİ

Sevilen rapçi Kamufle, 2 Eylül’de 21.30’da IF Performance Hall’de sahne alacak.

Bu hafta ne yapsam

EMİR CAN İĞREK AÇIKHAVADA

Emir Can İğrek, 3 Eylül’de Armada Alışveriş Merkezi Açıkhava Sahnesi’nde olacak. Konser, 21.00’de başlayacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!