Bu çarşıda ‘iyilik’ var

Güncelleme Tarihi:

Bu çarşıda ‘iyilik’ var
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2023 17:38

LÖSEV, bu hafta sonu İncek-LÖSEV Kent’te ‘LÖSEV Yılbaşı Hediye Çarşısı’ açacak. Çarşıdan elde edilen gelir ise lösemili çocukların tedavi ve eğitim masrafları için kullanılacak.

Haberin Devamı

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), yeni yıla az bir süre kala, lösemili çocuklara destek olmak amacıyla ‘LÖSEV Yılbaşı Hediye Çarşısı’ açıyor. 23-24 Aralık tarihlerinde İncek-LÖSEV Kent yerleşkesinde gerçekleştirilecek etkinlikte lösemili çocukların annelerinin emeğinden oluşan yeni yıl koleksiyonu, özel tasarım hediyelik eşyalar 17 stantta ziyaretçilerle buluşacak. Yiyecek-içecek ikramı, canlı müzik dinletileri ve sürpriz etkinliklerin yer alacağı ‘LÖSEV Yılbaşı Hediye Çarşısı’ndan elde edilen gelir ise lösemili çocukların tedavi ve eğitim masrafları için kullanılacak. Girişlerin ücretsiz olacağı etkinliğin detaylarına LÖSEV’in sosyal medya hesaplarından veya 0312 447 06 60 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

Bu çarşıda ‘iyilik’ var

Haberin Devamı

FİRMALARA DA ÇAĞRI

LÖSEV, yeni yıl hediyesi alacak firmalara da “Kurumsal hediyelerde fular-parfüm–kravat, gömlek, ajanda, dolma kalem gibi hediyeler yerine müşteri ve dostlarınıza LÖSEV sağlıklı ve doğal gıda, annelerimizin el emeği şık ürünlerden oluşan yılbaşı hediye sepeti armağan edin. Hem firmanız iyilik ve prestij kazansın hem de Lösemili çocuklar hayat bulsun” çağrısı yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!