Broggi’de işlem tamam

Güncelleme Tarihi:

Broggi’de işlem tamam
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2015 13:49

Ankaragücü yönetimi, oyuncunun FIFA’daki dava dosyasını taksitlere bölerek yapılandırdı.

Haberin Devamı

Ankaragücü’nde geçmiş dönem yönetimlerince transfer edilen ancak alacağı ödenmediği için FIFA’ya giden oyuncuların dava dosyalarından biri daha yapılandırıldı. 2009-2010 sezonunda sarı-lacivertli ekibe gelen Arjantinli oyuncu Ariel Esteban Broggi’nin, 250 bin Dolar tutarındaki alacağı ile ilgili olarak yürütülen görüşmeler sonuçlandı. Sarı-lacivertli ekibin yönetimi, oyuncuya 50 bin dolar peşinat verirken, kalan 200 bin dolarlık bölüm için de her ay 50 bin dolar ödenmesi koşulu ile uzlaşı sağladı. 2009-2010 sezonunda Başkent temsilisine, Arjantin ekibi Club Atletico Benfield’dan kiralanan sol kanat oyuncusu, sarı-lacivertli forma altında 12 maçta görev yapmıştı.
Ankaragücü’nün mevcut yönetimi göreve geldiği tarihten bu yana; FIFA’daki dava dosyaları konusunda yürüttüğü çalışmalarda, Teknik Direktör Hans Peter Briegel ve yardımcılarının yanı sıra oyuncular; Roman Bednar, Stanislav Sestak, Jerome Rothen, Jahn Rajnoch, Michael Klukowski, Calvin Sosibo, Roguy Meye ve Stanilsav Senecky’nin hem kendileri, hem kulüpleri hem de menajerleri ile sıkı bir pazarlığa girişmiş ve dosyaların kapatılması yönünde büyük çaba harcamıştı.
Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner de Tokatspor maçı öncesinde yaptığı açıklamada, Ankaragücü’nün transfer yasağına konu olan 18 dosyasından 9’unu bitirdiklerini, 9’unu ise yapılandırdıklarını belirtmişti.

MAÇ SAAT 19.00’A ALINDI

Futbol Federasyonu, 13 Eylül Pazar günü, 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak olan Ankaragücü-F.Karagümrük maçının başlama saatini değiştirdi. Daha önce 16.00 olan maçın başlangıç saati, hava sıcaklığı göz önüne alınarak, saat 19.00’a kaydırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!