Bomba gibi patladı

Güncelleme Tarihi:

Bomba gibi patladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2022 13:39

Etimesgut’ta bir dükkânın giriş katında patlama meydana geldi. Patlama sonrası çıkan yangında üç dükkân hasar görürken bir kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Etimesgut’un Bağlıca Mahallesi Mermeroğlu Caddesi’ndeki bir oto lastikçi dükkânında dün sabaha karşı 04.30’da patlama meydana geldi. Patlama sonrası çıkan yangında üç dükkân kullanılamaz hale gelirken, bir kişi hafif yaralandı. Patlamanın sesiyle büyük korku yaşayan çevre sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, jandarma, sağlık, zabıta ve Başkentgaz ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekiplerinin 10 araçla müdahale ettiği yangın, yaklaşık bir saatte kontrol altına alındı. Alevlerden kaçmak için dükkânının terasına çıkan bir kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Sağlık durumu iyi olduğu öğrenilen vatandaş, kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Başkentgaz ekipleri ilk inceleme sonucu, patlama yaşanan dükkânda doğalgaz kullanımı olmadığını tespit etti. İtfaiye ekipleri patlamanın sebebini araştırırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bir görgü tanığı yaşananları, “Bomba patladı sandık. Bir anda dükkânlardan siyah dumanlar çıkmaya başladı. Birinin terastan ‘yardım edin’ diye bağırdığını duyduk ama yaklaşamadık. İtfaiye ekipleri terasa kaçan vatandaşı son anda kurtardı” sözleriyle anlattı. 

Bomba gibi patladı


YARALININ SAĞLIK DURUMU İYİ

Patlamanın meydana geldiği lastikçide çalışan Emre C.’nin, saat 04.00’te iş yerine motosikletle geldiği, içeriye girdikten yaklaşık 10 dakika sonra da patlamanın meydana geldiği belirlendi. Yaralanan ve hastanede tedavisi devam eden Emre C.’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Oto yıkama dükkânda bakılan bir köpeğin de yanarak öldü öğrenildi. DHA

Bomba gibi patladı

Patlamanın meydana getirdiği hasarın boyutu, gün ağarınca ortaya çıktı. Patlamanın şiddetiyle iş yerinin arka tarafındaki duvarın yıkıldığı, çevredeki iş yerlerinin ise camlarının parçalandığı görüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!