Bizim gösterimiz vizyona girecek

Güncelleme Tarihi:

Bizim gösterimiz vizyona girecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2022 14:53

Spor Toto 1. Lig’de geride kalan bölümü, fragman olarak gördüklerini, kendileri için asıl filmin milli aradan sonra başlayacağını ileri süren genç oyuncu, “Hakemlerin hataları ve bizim de deneyimsizliğimiz bazı puanların elimizden kaçmasına yol açtı” diye konuştu. 

Haberin Devamı

Gençlerbirliği’nin altyapısında yetişen ve yeteneğiyle takımın gelecek vadeden oyuncuları arasında gösterilen Ahmet Arda Tuzcu, takımın oynadığı 6 haftalık dönemi fragman olarak nitelerken asıl filmin bundan sonra başlayacağını söyledi. Hacettepe’de oynadığı yıllarda Gençlerbirliği A takımına yükselecek isimlerden biri olarak öne çıkarılan ancak yaşadığı sakatlık nedeni ile sıkıntılı bir dönem geçiren Arda, milli aradan sonraki dönemin takımı adına daha olumlu olacağı inancında. Beştepe’nin altyapısında yetişen 20 yaşındaki Arda Tuzcu, ciddi ve uzun bir sakatlık döneminden sonra tekrar sahalara dönmenin mutluluğunu yaşadığını belirtip, şunları söyledi:
“Sakatlık bir futbolcunun yaşayabileceği en büyük talihsizlik. O süreçte moraliniz çok bozuluyor. Çok şükür o zor günleri atlattım ve uzur ve yorucu döneminin ardından yeniden sahalara döndüm. Yeniden adapte olmak oldukça zoru. Öylesi bir sakatlığın ardından yeniden form tutmak ister istemez biraz zaman gerektiriyor. Ben bunun sıkıntısını yaşadım ve yaşamaya da devam ediyorum. Ligin 6 haftalık periyodunda tam istediğim performansı gösteremedim. Hatta bu 6 haftalık dönem benim için de alışma ve kendimi bulma dönemiydi. Benim için de asıl mücadele bundan sonra başlıyor. Takıma daha fazla katkı sağlayacağıma inanıyorum. Çalışmalarımı da bu doğrultuda devam ettiriyorum. Sadece kulüpteki çalışmalarla yetinmiyor takımdan ayrı, özel hocalarla da bireysel antrenmanlar yapıyorum. Form durumumu bir adım daha ileri taşımak için uğraş veriyorum.”

Haberin Devamı

BİRBİRİMİZİ ÇOK YAKINDAN TANIYORUZ

“Sezon başında takım olarak çok iyi ve verimli bir kamp dönemi geçirdik. Belki oynadığımız hazırlık maçlarında skor anlamında iyi bir sonuç alamadık ancak takım oyunu anlamında çok başarılıydık. Birçoğumuz Gençlerbirliği altyapısından geldiğimiz için birbirimizi tanıyan kişileriz. Yıllarca birlikte zaman geçirdik ve geçirmeye de devam ediyoruz. Birbirimizin nelerden hoşlandığını, nelere sinirlendiğini ve saha içerisinde neler yapacağını aşağı yukarı biliyoruz. Sezon başında transfer yasağımız olduğu için belki bizlere güvenilmiyordu fakat oynadığımız 6 haftada biz bu güveni oluşturduk. Takım olarak daha fazlasını yapacağımıza inanıyorum. Belki çok puan toplayamadık ancak yenildiğimiz ve berabere kaldığımız maçlarda da rakibe hiçbir şekilde boyun eğmedik. Kimi zaman hakemlerin kimi zaman da bireysel hataların kurbanı olduk.”

Haberin Devamı

TEK YÜREK OLUP MÜCADELE ETMELİYİZ

“Gençlerbirliği Cumhuriyetle yaşıt çok büyük bir kulüp ve büyük bir camia. Bizler de bu bilinçle sahada mücadele ediyoruz. Her camiada olduğu gibi bu camianın da birtakım sıkıntıları olacaktır elbette. Bu sıkıntıların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Yönetim, teknik kadro, taraftar, oyuncular olarak bizler ve tüm personel buna inanırsa hep birlikte güzel günleri göreceğiz diye düşünüyorum. Ama öncelikle Gençlerbirliği’nin paydaşları olarak hepimiz tek bir yürek olarak kenetlenmemiz gerekiyor. Lige ara verildi bu ara bizim için daha uzun sürecek. Bir haftayı bay geçtiğimizden 3 hafta maç oynamayacağız. Bunun takıma olumlu etkilerinin olacağına inanıyorum. Hem 6 haftanın yorgunluğunu ve stresini üzerimizden atmak hem eksikliklerimizi tamamlamak hem de sakatlıkları bulunan başta Muhammed ağabey olmak üzere oyuncuların takıma tekrar dönmeleri adına bu süreç olumlu olacaktır.”

Haberin Devamı

Bizim gösterimiz vizyona girecek

AİLEM BENİM EN BÜYÜK DESTEKÇİM

“En zor anlarımda ailemin desteğini hep yakından hissettim. Maçlardan sonra babamla telefonla da olsa bir değerlendirme yaparız. Babam bir futbol aşığı ve Gençlerbirliği sevdalısı. Onunu fikirleri ve tavsiyeleri benim için çok önemli, çok değerli. Maçlardan sonra da hemen babamı arar onun fikrini alırım. Her zaman objektif davranır ve hatalarım varsa hemen söyler. Hatalarımdan ders çıkarmam için çabalar. Hemen hemen her maçıma da gelmeye çalışır. Gelemezse mutlaka televizyondan izler. Altyapı döneminde de bütün maçlarımıza gelirdi. Hiç unutmam kötü oynadığım bir maç sonrası bana “İstemiyorsan futbola devam etmek zorunda değilsin!” diye bir uyarıda bulunmuştu. O gün için bu cümle beni kendime getirmişti. Ailem her konuda benim en büyük destekçim.”

Haberin Devamı

Bizim gösterimiz vizyona girecek

BEŞTEPE’DE İZİN BİTTİ

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada dinlenen Gençlerbirliği oyuncuları, 4 günlük iznin ardından takım halinde yeniden çalışmalara başladı. Antrenör Medet Coşkun yönetimindeki antrenmanda, saha kenarına kurulu istasyonlarda koordinasyon çalışması yapan oyuncular daha sonra dar alanda pas organizasyonuna katıldı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı, yüksek tempolu maçla
devam eden antrenman, kanatlardan orta, şut ve gol çalışması ile tamamlandı. Takımın kalecileri ve oyuncuları arasında yapılan çekişmeli ve iddialı şut çalışmasında kaybedenler mekik çekme cezası aldı. Denizlispor maçında kart cezalısı olduğu için forma şansı bulamayan savunma oyuncularından Metehan Mert takımdan ayrı bireysel antrenman yaptı.

Haberin Devamı

Bizim gösterimiz vizyona girecek

ARİF ÖLMEZ YENİ LİSTEDE OLMAYACAK

Gençlerbirliği’nde, 25 Eylül Pazar günü yapılacak olağanüstü genel kurula sayılı günler kala kulisler hareketlendi. 31 Temmuz’daki kongrede başkanlığı devreden Niyazi Akdaş, yeni kongre için son dönemde temaslarını hızlandırmış durumda. Beştepe’de ilk açıklama, uzun süredir kırmızı-siyahlı ekipte yöneticilik yapan ve başkan vekilliği görevini yürüten Arif Ölmez’den geldi. Ölmez, yeni dönemde yönetimde görev almayacağını belirtti. Olağanüstü genel kurul öncesinde Niyazi Akdaş ile bir görüşme yaptıklarını aktaran Ölmez, “Bu görüşmede yeni dönemde yönetim kurulunda bulunmak istemediğimi kendisine ilettim. Yönetimde olmamam konusunda mutabık kaldık. Çok güzel ve dostça bir görüşme oldu” ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!